COMUNICAT DE PRESĂ

 4CLUBUL ELEVILOR LIBERALI

 

 

 


COMUNICAT DE PRESĂ

 

“Memorialul Ion Banu”

  Clubul Elevilor Liberali (CEL) Giurgiu organizează  sâmbătă, 28 februarie a.c., cea de a II-a ediţie a Cupei CEL la atletism “Memorial Ion Banu’”.

        De la ora 9,00, la Sala de Atletism din Complexului Sportiv “Marin Anastasovici”, începe înscrierea în competiţie a echipelor liceelor din municipiu, concurenţii având la dispoziţie o oră pentru încălzire.

Echipele sunt formate din câte opt băieţi şi patru fete, care se vor întrece la două probe: 60 m plat şi săritura în lungime, cu bătaie liberă. Primul start este programat la ora 10,00.

        “Toţi concurenţii vor primi diplome de participare, iar primii clasaţi la fiecare probă vor fi răsplătiţi cu medalii şi cupe. Dar dincolo de trofee şi de spiritul competiţional, ceea ce ne dorim de fapt este să îi atragem pe colegii noştri spre sport, şi nu neapărat spre cel de performanţă, ci spre practicarea sportului în timpul liber, ca mijloc de destindere, de dezvoltare armonioasă şi de menţinere a unei stări fizice bune”, a precizat Adrian Chiran, preşedintele C.E.L. Giurgiu.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *