Comedie neagra cu Codrin Stefanescu si Aurelian Badulescu la emisiunea lui Ciutacu

Comedie neagra cu Codrin Stefanescu si Aurelian Badulescu la emisiunea lui Ciutacu

Oră de maximă audiență. Așa zișii lideri ai PSD, reptilianul Codrin Ștefănescu și picatul din marele necunoscut, Aurelian Bădulescu au reușit să se facă de râs în emisiunea lui Ciutacu. Dacă până prin 2004 puteam vorbi despre politicienii rasați ai  PSD-ului, al căror discurs ușor acid, cu iz zeflemitor, folosit atunci când făceau referire la adversarii politici, dar îmbrăcat într-o formă de exprimare academică, atrăgea foarte multe simpatii, acum vedem niște politicieni al căror comportament poate fi ușor asemănat cu cel al țațelor când ies din birtul satului bete și confundă toaleta publică cu șanțul după marginea drumului.  

Există oare vreo asemănare cât de mică între discursul lui Corneliu Coposu, Adrian Năstase, Radu Câmpeanu cu modul de exprimare bădărănesc, lipsit de un minim bun simț al lui Codrin Ștefănescu care folosește un limbaj foarte uzitat  în zonele de mahala ale Bucureștiului ? Eu unul cred că nu. Mă întreb oare chiar să nu mai existe și alți purtători de cuvânt în PSD în afară de Codrin Ștefănescu,  Șerban Nicolae și Eugen Nicolicea care prin simpla lor apariție pe posturile de televiziune, fără să scoată un singur cuvânt fac deservicii partidului, iar atunci când mai și vorbesc, cu fiecare cuvânt spus, cu grandomania pe care le-o conferă puterea efemeră, de care par a nu fi conștienți, nu fac altceva decât să scadă cu câte un procent  cota de încredere pe care o mai au românii în PSD.

Spre explicitarea celor spuse mai sus,  vă prezentăm un fragment dintr-un articol apărut în  publicația online Comisarul.ro:

„Scandal monstru între Codrin Ștefănescu și Aurelian Bădulescu, ambii de la PSD, la România TV, în direct: Nu fi nesimțit vs. M-am dus după el și a fugit.

A fost scandal monstru, vineri seara, la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, între doi lideri PSD. Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, și Aurelian Bădulescu, viceprimar al Bucureștiului, tot din partea PSD, s-au contrat violent. Totul a plecat de la convocarea consilierilor PSD din CGMB de către Codrin Ștefănescu la sediul PSD unde i-a pus să semneze o declarație împotriva primarului Gabriela Firea.

Aurelian Bădulescu: Du-te, bă, și bea un pahar de vin! De la băutură faci așa.

Codrin Ștefănescu: Doamna Andronescu va fi, cât de curând, șefa PSD București, iar domnul Bădulescu va fi outsider, pentru că eu voi propune excluderea lui. Locul lui va fi luat de un consilier care merită.

Aurelian Bădulescu: Dacă vă supărați foarte tare, nu e foarte bine. Nu degeaba v-am făcut trompetă!

Codrin Ștefănescu: Eu voi propune excluderea acestui om din PSD. Voi propune ca doamna Ecaterina Andronescu să fie șefa PSD București. Nu fi nesimțit! Nu te-ai născut viceprimar.

Aurelian Bădulescu: Taci și lasă-mă să vorbesc. Îmbârligi pe toată lumea! L-am căutat astăzi! M-am dus după el la restaurant și a fugit. Asta știe el să facă! Am vrut să mă duc și să îi zic: îți pun ciorba în cap, șmechere care ești! A fugit pe acolo cu șervețelul la gât!

Codrin Ștefănescu: Uitați-vă ce limbaj are… Cum poate fi acest personaj bizar viceprimarul Capitalei? Cum poți să reprezinți tu Bucureștiul, băi? Din ce pălărie te-a scos Gabriela Firea? Nu vei mai fi membru PSD! Se poartă ca un golan.

Aurelian Bădulescu: Are aerul ăsta de superioritate, nu îl recomandă nimic. Ești o trompetă, face bătături de la cât vorbește.”, a fost schimbul de replici dintre cei doi.”

Acesta este PSD-ul care peste puțin timp va veni să ne ceară votul ? Să avem pardon stimabililor  dar s-ar putea să aveți o foarte mare surpriză, atât domniile voastre cât și întregul spectru politic. Dacă veți continua cu acest mod abject  de a face politică  vă veți confrunta cu cel mai mare absenteism înregistrat vreodată după 1989 la vreun proces de vot.

 Așa ca o paranteză  le ceea ce am spus până acum, Ceaușescu a fost omorât pentru mult mai puțin. Genocidul făcut de voi împotriva propriului popor este de mii de ori mai mare decât cel făcut de Ceaușescu. Ați reușit această „facere de bine” obligându-i pe români să devină pribegi prin țări străine, iobagi pe propriul pământ !  Singura „performanță„ notabilă reușită de voi este aceea că ați reinventat sclavii și stăpânii de sclavi !  

Domnilor politicieni,  treziți-vă din beția puterii până nu va fi prea târziu ! Oamenilor li s-a făcut lehamite, scârbă, ca să mă fac mai bine înțeles,  de politică, dar mai ales de unii așa ziși politicieni …  

I.C. MANDU

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *