Circ oferit giurgiuvenilor fara ca Barbu sa mai cheltuiasca din visteria primariei …

Circ oferit giurgiuvenilor fara ca Barbu sa mai cheltuiasca din visteria primariei …

În timp ce politicienii momentului depuneau coroane de flori la Monumentul Eroului din Parcul Alei, un nefericit al sorții se urcase pe acoperișul Casei Tineretului. Nu este prima dată când se dă în spectacol. S-a mai urcat pe un bloc din cartierul Istru, bloc ce ulterior a fost dărâmat de Barbu. Ca să mai și glumim, cred că Barbu a dărâmat blocul pentru că exista posibilitatea ca nefericitul să câștige mai multă notorietate decât el și să nu-i vină cumva ideea să candideze la primăria Giurgiu.  Cum de curând Casa Tineretului  se găsește în ograda primăriei nu m-ar mira să demoleze și această construcție cum a făcut cu blocul de la Istru și cu Stomatologia. Norocul nostru este că nu mai are timp.

Mă întreb și eu ca tot omul, cum o fi reușit Barbu să intre în posesia clădirii Stomatologiei, când toată lumea știe că a fost donată primăriei cu niște clauze. Una dintre clauze a fost să nu fie înstrăinată clădirea și să nu fie demolată. Dar niciodată nu este prea târziu ca  cei îndriguiți de lege să verifice și acest aspect.

Din mulțimea de gură cască, un cetățean se adresa către cei care aveau dispoziția necesară să-l asculte: ” Construcția asta nu-i a primăriei ? ” După care tot el își răspunde. ” Ba este a primăriei vă spun eu. De ce nu a pus Barbu un paznic ca să nu se fure fierul  și să nu se mai urce toți nebunii ca să se dea în spectacol? De ce nu vine el ca să-l prostească și pe ăsta, cum ne-a prostit în 2012 pe noi de l-am ales primar? Că cine știe s-o da nebunul jos să poată și oamenii ăștia de la poliție, jandarmerie, pompieri, salvare să se ducă la treaba lor?” Cum nu i-a răspuns nimeni, omul a plecat în drumul lui.

DSCF5696DSCF5709DSCF5701DSCF5713DSCF5716DSCF5718

Până la urmă situația a fost rezolvată de Mircea Marian Văduva, șeful Biroului Intervenții din cadrul Poliției Locale Giurgiu care discutând cu „eroul” nostru, cu calm și tact profesional l-a determinat de bună voie și nesilit de nimeni să coboare, punând astfel capăt unei situații ce în primă instanță părea hilară, dar care se putea transforma în orice moment într-o tragedie.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *