CARTEA ZILEI – Vino şi sărută-mă!

CARTEA ZILEI – Vino şi sărută-mă!

CARTEA ZILEI – recomandare de lectură

Vino şi sărută-mă!

Autor: Susan Elizabeth Phillips, traducere din limba engleză de Mădălina Moțatu

Editura Litera, 2020

Pentru informaţii despre disponibilitatea titlului, vă rugăm să accesaţi catalogul online al Bibliotecii Judeţene „I.A. Bassarabescu” Giurgiu la adresa: http://188.173.73.210:81/opac

SERIA „PASIUNI TEXANE“

Ea este genul de femeie obișnuită cu viața de lux și cu caviar, el este mare amator de bere și de golf și, împreună, sunt ca o bombă gata să explodeze… Dar și dragostea ce se aprinde între ei este la fel de surprinzătoare și inedită ca interacțiunea dintre ei.

Francesca Day este cea mai răsfățată și admirată femeie din Marea Britanie, obișnuită ca totul să se întâmple după cum vrea ea și ca orice dorință să îi fie satisfăcută pe dată. Doar că brusc se trezește fără bani, păcălită, abandonată și extrem de furioasă, mergând singură pe un drum pustiu, într-o țară străină ‒ Țara Tuturor Posibilităților ‒, îmbrăcată într-o sinistră rochie roz (culoarea pe care nu a suportat-o niciodată) cu crinolină, după ce a fugit de pe platoul de filmare al unui film la fel de sinistru ca rochia…

Dallie Beaudine este un american înalt, suplu și fascinant, jucător de golf pasionat, dar cu un trecut apăsător și cu dureri mari ascunse bine în suflet. Un bărbat greu de intimidat ‒ sau de cucerit. Îi plac berile reci și femeile fierbinți – și lucrurile necomplicate. De aceea nu înțelege ce-o fi fost în mintea lui când a oprit mașina și a acceptat să o ia cu el pe mironosița cu înfățișare jalnică și o atitudine de divă. Și unde va duce aventura lor, la care nici unul nu s-a înhămat de bunăvoie?

SUSAN ELIZABETH PHILLIPS a scris 23 de romane traduse în 30 de limbi și apărute pe lista de bestselleruri din „New York Times”, „Publisher’s Weekly” și „USA Today”. A primit 4 premii RITA pentru „Cel mai bun roman“, precum și Premiul pentru întreaga activitate din partea „Romantic Times”.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *