Când spune ministrul Rafila adevărul atunci când spune că directorul DSP trebuie să fie medic sau atunci când numeşte director DSP un jurist ?

Când spune ministrul Rafila adevărul atunci când spune că directorul DSP trebuie să fie medic sau atunci când numeşte director DSP un jurist ?

În cursul zilei de azi a apărut un articol conform căruia medicul Iulian Stoenescu a fost schimbat din funcţia de director al Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu de către ministrul Alexandru Rafila,  în locul lui numind-o pe Magdalena Mărcuţ, cea care a mai deţinut această funcţie, dar care în timpul pandemiei de covid a demisionat din această funcţie pe motiv de stres.

Din informaţiile noastre pe surse  am aflat  că ministrul Rafila nici cel puţin nu o cunoaşte pe Magdalena Mărcuţ, de profesie jurist şi că această numire a survenit urmarea lobby-ului făcut de Marian Mina, deputat şi preşedinte al PSD Giurgiu.  În acest context se poate pune întrebarea: Când vorbeşte serios Rafila ? Atunci când spune că directorii DSP-urilor să fie medici şi că ar fi ideal ca aceştia să fie epidemiologi sau acum când pe fond politic numeşte un jurist în funcţia de director DSP.

Am dori să aflăm de la ministrul Rafila care au fost motivele care l-au determinat să-l înlocuiască pe medicul Iulian Stoenescu cu juristul Magdalena Mărcuţ. Eu personal sunt absolut convis că motivul pe care  ni-l va prezenta ministrul Rafila, dacă ne va prezenta vreunul,  vis-à-vis de acest subiect nu are nicio legătură cu faptul că Magdalena Mărcuţ i-a fost colegă de bancă lui Marian Mina.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *