Cainele care a furat pistolul din casa senatorului Badalau s-a sinucis. Sau poate nu … cercetarile continua

Cainele care a furat pistolul din casa senatorului Badalau s-a sinucis. Sau poate nu … cercetarile continua

În urmă cu câteva zile am fost contactaţi telefonic de către primarul comunei Prundu, Cătălin Corbea, ocazie cu care ne-a adresat rugămintea de a-i oferi posibilitatea să-şi exprime punctul de vedere cu privire la acuzaţia publică făcută de liderul PNL Giurgiu, Marin Anton, prin care acesta îl acuza de faptul că ar fi împuşcat fără motiv câinele unui cioban din localitate. Legat de acest aspect Cătălin Corbea a spus :

“ Acuzaţia adusă în spaţiul public de către Marin Anton este  neadevărată. Nu am împuşcat niciun câine. Dar nu mă surprinde atitudinea acestuia legată de persoana mea. Este capabil să inventeze orice doar din dorinţa de a-mi crea prejudicii de imagine. Mă surprinde în schimb că nu a spus nimic de sutele de câini pe care el, Marin Anton i-a împuşcat în curtea inteprinderii Danubiana în perioada în care  era manager. “

Aşteptăm răspunsul lui Marin Anton. Nu ne-ar surprinde dacă în viitoarea conferinţă de presă a PNL-ului Marin Anton nu ni-l va  prezenta pe cioban, însoţit de câteva mioare drept martore, care cu mâna pe cartea “Ferma Animalelor” vor jura că primarul Cătălin Corbea le-a împuşcat paznicul.

Urmează să aflam rezultatul cercetărilor făcute  cu privire la moartea câinelui. Nu ne-ar surprinde să aflăm că în urma probelor prelevate s-a ajuns la concluzia că de fapt câinele s-a sinucis cu pistolul furat din casa senatorului Bădălău. Şi uite cum dintr-o singură lovitură se rezolvă două cazuri. Primul caz: S-a descoperit hoţul care a spart casa senatorului respectiv câinele în posesia căruia se afla pistolul. Iar cel de-al doilea caz, câinele ciobanului, cuprins de remuşcări că i-a spart  casa senatorului s-a sinucis cu pistolul furat. Cercetările totuşi vor continua. Încă nu se ştie  la ce căţele de companie au ajuns ceasurile şi bijuteriile, deoarece se vorbeşte printre câini  că  acestea s-au cam săturat de covrigii din coadă oferiţi cu mare generozitate de unii politicieni.

 

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *