Breaking news!!! Viorica Vasilica Dăncilă candidat pentru alegerile generale pe listele PSD Giurgiu

Breaking news!!! Viorica Vasilica Dăncilă candidat pentru alegerile generale pe listele PSD Giurgiu

Conform unor informaţii pe surse Viorica Vasilica Dăncilă va candida pentru alegerile generale pe listele PSD-ului giurgiuvean. Acest lucru este posibil urmare a unei promisiuni “ferme” venite din partea unui lider local care şi-a pierdut oficial calitatea de şef al partidului, dar mai mult ca sigur regulile  jocului sunt stabilite tot de el. Cel care a fost numit preşedinte interimar are doar rolul  de executant al ordinelor primite.

În anul 2016 scriam despre PNL Giurgiu că nu va avea niciun parlamentar. În condiţiile actuale, când PSD-ul în judeţul Giurgiu a pierdut controlul asupra mai multor primari care au trecut la PNL şi din discuţiile personale avute cu mai mulţi primari rămaşi la PSD, dar care vor susţine candidaţii PNL pentru alegerile parlamentare,  sunt convins că doar într-o situaţie excepţională PSD-ul la Giurgiu va reuşi performanţa să aibă cel mult doi parlamentari.

Întrebarea care se pune în condiţiile în care Marian Mina, aşa cum este firesc de altfel, va ocupa prima poziţie, pe cine va sacrifica PSD-ul pentru cea de a doua poziţie. Cu siguranţă Cristi Marciu nu va mai figura pe listă, dar ce se va întâmpla cu distinsa doamnă deputat Elena Dinu şi ceilalţi membri de partid cărora li s-au promis poziţii eligibile pe listele de parlamentari.  Dacă Viorica Vasilica Dăncilă care are o imagine politică pe care nu doresc s-o comentez, va figura pe listele PSD Giurgiu pentru alegerile locale vă pot spune încă de acum într-un procent de 100% că PSD Giurgiu nu va avea niciun parlamentar.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *