Breaking News!!! Mandatul de consilier local al fostului viceprimar Ion Dragomir a fost validat de Judecătoria Giurgiu

Breaking News!!! Mandatul de consilier local al fostului viceprimar Ion Dragomir a fost validat de Judecătoria Giurgiu

În pofida încercărilor fostului Primar Nicolae Barbu de a-l exclude din partidul de buzunar PRO România pe Ion Dragomir ca să nu mai poată fi validat consilier local, acestea  au fost sortite eşecului. Azi, 14 octombrie, conform unor informaţii pe surse Judecătoria Giurgiu a validat mandatul de consilier local al lui Ion Dragomir.

Tot azi, Stănescu Marian secretarul organizaţiei  Nr. 4 Tudor Vianu împreună cu Stănescu Tudora preşedintele aceleiaşi organizaţii şi-au dat demisia din partid urmare a unor posibile mustrări de conştiinţă deoarece în data de 08.10.2020 cei doi au emis o hotărâre a Biroului Politic al ORTSV Nr. 4 din cadrul organizaţiei municipale, prin care propun excluderea din partid a lui Ion Dragomir  şi retragerea sprijinului politic pentru validarea în funcţia de consilier local, conform legii partidelor politice.

Şi cum ştim că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg Ion Dragomir, deocamdată cel puţin, până ce Barbu va face alte demersuri este consilier local municipal. O situaţie aproape similară cu aceasta a mai existat în Consiliul Local Giurgiu când unui consilier local i s-a retras sprijinul politic. Acesta a apelat la instanţă şi a câştigat procesul. Pe cale de consecinţă există probabilitatea ca Ion Dragomir să îşi termine mandatul de consilier local ales.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *