În cadrul conferinței bilunare a PSRO,  deputat și președinte PSRO, Liliana Ciobanu i-a avut alături pe trei dintre cei mai reprezentativi membrii ai organizației de tineret și anume pe Robert Nicu, Carmen Oancea și Claudiu Boboc. Din luările lor de cuvânt a reieșit faptul că doresc să facă un altfel de politică care să vină în sprijinul tinerilor în mod special, care din punctul lor de vedere este categoria socială cea mai defavorizată.

Președintele PSRO Liliana Ciobanu a spus depre PSD că și-a pecetluit soarta prin numirea lui Liviu Dragnea ca președinte interimar al PSD, deoarece percepția oamenilor va fi aceea că, cel mai mare partid politic este condus de o persoană condamnată pentru corupție politică. Acest lucru cu siguranță va mai aduce încă o pată neagră pe imaginea României la nivel internațional. Ca și cum nu ar fi fost suficient că avem un premier penal, acum ne-am pricopsit și cu un președinte de partid condamnat, un președinte de partid care ar trebui să reprezinte social democrația din România. În aceste condiții, PSRO își asumă rolul singurului partid autentic de stânga, apărător al salariaților, al tinerilor și pensionarilor și nu în ultimul rând apărătorul capitalului românesc.

Făcând referire la administrația locală a spus că „Nicolae Barbu este o mare dezamăgire pentru giurgiuveni, care sunt extrem de nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în Giurgiu și că din aceste considerente este  imposibil ca acesta să mai poată obține încă un mandat de primar”. A conchis doamna deputat Liliana Ciobanu.

I.C.MANDU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *