Barbu abereaza iar si iar si iar …

Barbu abereaza iar si iar si iar …

După ce am citit aberaţiile susţinute de acest primar în cadrul ultimei sale conferinţe de presă, primar cu care ne-a pedepsit Dumnezeu în ultimii 4 ani de zile, mi-am dat seama că Giurgiu a căzut pe mâna unui farseor. Asta  ca să mă exprim elegant, care nu are nici în clin nici în mânecă cu administraţia publică. Un om care a găsit în primărie, după cum spun oamenii din oraş, un mijloc de a scăpă de datoriile pe care le avea firmele sale, un mijloc de înavuţire rapidă.

Nu-mi vine să cred că activitatea primăriei a fost gestionată de un om care nu are nici cele mai elementare norme de jurisprudenţă.  Sunt de acord că este un extraordinar economist fără să fi profestat, dar nici cel puţin să nu aibă  bunul simţ înainte de a face nişte afirmaţii legate de un domeniu în care este afon,  să nu-l întrebe pe secretarul primăriei sau vreun reprezentant al caselor de avocatură plătite cu bani grei din bugetul local ca să nu se mai facă de cacao, ceva de genul „ Măi oameni buni, doresc să ies public şi să vorbesc despre lucruri pe care nu le stăpânesc. Voi ce mă învăţaţi să spun?” Sau dacă l-a întrebat pe secretar s-ar părea că informaţia noastră obţinută din surse demne de încredere care ne-a relatat că „nea Petrică Roşu secretarul primăriei s-a cam săturat de gogomăniile şi aroganţa lui Barbu”, atunci e clar ca lumina zilei că a fost încurajat să performeze în prostie!

Este de necrezut că el, primarul manager nu ştie că nu poţi pretinde că ai câştigat un proces până nu există o hotărâre definitivă şi irevocabilă dată de o instanţă superioară. Mai mult decât atât nu pot fi lovite de nulitate hotărârile ADI atâta timp cât acestea au produs deja efecte. ( nota red. Aduceţi-vă aminte ce s-ar fi întâmplat dacă toate hotărârile consiliului local ar fi fost lovite de nulitate atunci când consiliul  funcţiona ilegal cu un consilier local în plus, cu buna ştiinţă a primarului ). ADI-ul poate funcţiona în continuare şi emite hotărâri până la apariţia unei hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile.

 Coane Barbule oamenii vorbesc că singurul neuron în stare de funcţionare pe care-l ai şi ăla a început să producă erori. Crezi oare că oamenii nu ştiu că pe mătăluţă  nu te durea burtica dolofană de oamenii din judeţ? Ba ştiu. Dar cred că prin ceea ce faci, vrei mai de grabă să te răzbuni pe Niculae Bădălău ca să piardă şi el alegerile la nivel de judeţ, aşa cum şi tu ai să pierzi alegerile locale la primărie. Ceva de genul să moară şi capra vecinului. Şi cum invidia te roade precum o carie care roade într-un lemn putrezit, ştiind despre tine că nu eşti capabil să realizezi ceva pentru oameni încerci să-l muşti şti tu de unde poţi, de prin părţile moi pe Beianu.

 De ce să aducă Beianu în ţară bani europeni în valoare de 106 milioane de euro? De ce să se contabilizeze ca realizare în beneficiul lui Beianu confortul urban al oamenilor de la ţară? Aşa că ce te-ai gândit  matale cu creieraşul lipsit de circumvoluţiuni !  „ Lasă-i pe ţărani să sufere. Să folosească tot apa de la fântână  scoasă cu ciutura. De ce să beneficieze ţăranii de canalizare ca să-şi facă baie în casă şi să nu se mai ducă iarna la WC-ul din fundul curţii?  Mai bine să le fie rău ţăranilor decât să ajungă Beianu preşedintele consiliului judeţen. „

Coane Barbule imaginează-ţi cu ce ochi te vor privi giurgiuvenii după aceşti patru ani de mizerie, când ai procedat ca muierile puturoase care ca să-i ia ochii barbatului dau repede cu mătura şi ascund gunoiul sub preş. Încă nu ai înţeles că nu mai ţine cu golăneala, cu minciuna, cu ipocrizia. Gata omul lui Dumnezeu! S-a terminat!  Înţelege şi tu că trebuie să dai dovadă de minimă demnitate. Eşti conştient sper că vei pierde alegerile. Cel puţin acum, în ultimul moment, fă măcar un gest pentru care giurgiuvenii să-şi aducă aminte cu o oarecare plăcere de tine: Redă-le giurgiuvenilor Baia Publică, Baza Sportivă Voinţa şi Stomatologia, în posesia cărora ai intrat numai tu şti cum şi nu mai continua cu atacuri nefondate, atacuri de care până şi curcile râd.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *