Bădălău a predat şefia partidului finului său Marian Mina

Bădălău a predat şefia partidului finului său Marian Mina

Scopul Biroului Politic Naţional al PSD a fost acela de a lansa falsa teorie conform căreia partidul a intrat într-un amplu proces de reformare  în urma alegerilor locale eşuate. Se zvonea că Ciolacu va tăia capete. Singurul cap căzut a fost cel al baronului vrâncean Marian Oprişan despre care spune Ciolacu că a pierdut alegerile şi acesta ar fi motivul pentru care l-a îndepărtat de la conducerea filialei PSD a judeţului Vrancea. Iar Dăncila, după părerea mea, chiar nu contează în politica românească.

Ca să dea o notă de credibiliate, chipurile i-a luat capul şi lui Bădălău. Nea Maricel Ciolacu ăsta chiar ne ia pe toţi de idioţi ? Păi măi nea Maricele, neica Bădălău oricum începând de luna aceasta  preia funcţia la Curtea de Conturi ! Aşa că vrei mata sau nu, Bădălău nu mai putea fi preşedintele filialei PSD Giurgiu. Şi atunci pe care cap i l-ai … luat mătăluţă ? Mai mult decât atât, Marin Mina, fostul preşedinte de Consiliu Judeţean Giurgiu care deţinea aceeaşi funcţie ca şi Marian Oprişan de altfel, pe  ăsta mic de la Giurgiu l-ai numit preşedinte interimar cu toate că a pierdut alegerile, iar pe Oprişan l-ai mazilit. Despre ce echitate şi moralitate în PSD vorbeşti nea Maricele ?

Pe cale de consecinţă famiglia PSD-istă funcţionează în continuare la Giurgiu. Naşul Bădălău a predat succesiunea tronului la conducerea partidului finului său Marian Mina. Regele a murit, trăiască regele !

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *