Augustin Dinu, sotul doamnei deputat PSD Elena Dinu ( pentru cei care nu stiu ) amenintat cu destituirea din functia de director al DRDP Bucuresti

Augustin Dinu, sotul doamnei deputat PSD Elena Dinu ( pentru cei care nu stiu ) amenintat cu destituirea din functia de director al DRDP Bucuresti

În cei apropae 30 de ani care au trecut de la revoluţie nu mi-a fost dat să văd atâta răutate. Este inadmisibil la ce mârşăvii se dedau cei de la Realitatea TV. Da, da cu televizorul aburim poporu. Azi dimineaţă, 14 iunie a părut o făcătură mare cât, nici nu găsesc termen de comparaţie ca să vă spun cât de mare este făcătura, în care soros-iştii, hashtag-iştii de la Realitatea au prezentat chipurile o declaraţie a unui oarecare Alin Şerbănescu purtător de vorbe al CNAIR.

Acest Alin Şerbănescu chipurile ar fi spus că „ i s-a pus în vedere directorului regionalei Augustin Dinu, director la DRDP Bucureşti, că urmează să fie destituit din funcţie dacă nu-şi ia atribuţiunile în serios… „.   Eu vă asigur că nu era vocea purtătorului de vorbe al CNAIR, era mai mult ca sigur vocea lui Oreste „deghizată”. Minciuni !  Cum să demiţi un om doar pentru faptul că sunt nişte amărâte de gropiţe în autostrada A2, în segmentul de drum dintre Bucureşti şi Fundulea ?  Dar ce , să mai meargă şi îmbuibaţii  ăştia pe jos, nu numai cu maşinile lor de fiţe! Badea Cârţan a intrat în istorie pentru că a mers mult pe jos. Şi unde pui,  mersul pe jos face piciorul frumos.

 Cum să demiţi un om care mai fusese demis din aceeaşi funcţie prin luna octombrie a anului trecut, dacă nu cumva mă înşel, ca în luna ianuarie a anului următor cei din CNAIR au realizat cât de valoros este domnul Augustin Dinu şi l-au rugat să revină ca director al DRDP Bucureşti. După multe rugăminţi venite inclusiv din partea ministrului transporturilor care cu lacrimi în ochi i-a spus: „Augustine te iubim, că ca tine nu găsim” ( cu toate că am auzit că cimitirele sunt pline de oameni indispensabili ) , l-au determinat pe domnul Dinu,  după o lungă cugetare, să accepte cu chiu cu vai să se reîntoarcă pe funcţia din care cu doar câteva luni în urmă fusese demis. A acceptat acest compromis major doar din dragoste de ţară şi popor !

Fals ! Nimic mai fals !  Cum ar spune prietenul meu Ionel Dinu, minciună sfruntată, nu este deloc adevărat ce spun unii răutăcioşi sorosişti şi haştaghişti că Augustin Dinu a fost pus director la DRDP Bucureşti doar pentru faptul că este soţul doamnei deputat Elena Dinu o apropiată în partid a domnului Bădălău. Aşa este. Nu este de loc adevărat, cine susţine aşa ceva este un nemernic vândut intereselor străine. Nu ne vindem ţara. Că s-au vândut pădurile, terenurile agricole şi resursele naturale străinilor, mai treacă meargă, dar noi nu ne vindem ţara!

Iar ţara este reprezentată de parlamentarii noştri pe care nu-i vom vinde străinilor în ruptul capului. Asta dacă nu cumva s-au vândut singuri.

Sunt convins că noi, giurgiuvenii nu vom lăsa lucrurile aşa. Vom merge toţi cei peste trei, patru milioane de giurgiuveni în faţa televiziunii Realitatea TV să ne susţinem giurgiuveanul nostru. Să-şi ceară scuze manipulatorii de la Realitatea. Dar ce să-şi ceară scuze, să-şi dea demisia ciocoii care vin cu astfel de făcături. Da, da ciocoiu Rareş Bogdan şi ciocoiul Oreste Teodorescu. Doi îmbuibaţi, relicve ale comunismului. Eu, declar pe propria-mi răspunde că cei doi când erau la grădiniţă au fost informatori ai securităţii.

Prezentul material este un pamflet.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *