Augustin Dinu a fost revocat din funcţia de director al DRDP Bucureşti. Dar ştiţi cum se spune pentru unii: “Orice şut în fund este un pas înainte”

Augustin Dinu a fost revocat din funcţia de director al DRDP Bucureşti. Dar ştiţi cum se spune pentru unii: “Orice şut în fund este un pas înainte”

Scriam în urmă cu mai mulţi ani că ţara în care trăim s-a transformat într-un fel de spital de nebuni. Că adevărul, dreptatea, respectul au devenit apanajul proştilor. Scriam că o mână de sceleraţi, de proşti, de incapabili au pus mâna pe conducerea acestei ţări şi ne tratează ca pe nişte sclavi. Dacă am avut curajul să spun adevărul despre aceste hiene m-au dat în judecată crezând ei că mă vor speria. Nu m-au speriat, am continuat şi voi continua.

A fost oare necesar să se întâmple această tragedie pentru ca oamenii să se trezească? Măcar dacă s-ar trezi şi nu ar mai sta în această stare de letargie indusă de către cei care în afară de propriile buzunare nu au alte preocupări!  Mă uit la aceşti necrofagi  cum încearcă să se disculpe acuzându-se reciproc. Apar la televizor şi spun cuvinte goale, fără sens, de genul vom face, vom drege, ca şi cum până acum i-ar ţinut dracu! Nu am fost şi nu sunt adeptul violenţei, nu vreau să incit la ură, dar aceste personaje demne de tot dispreţul nostru ar trebui să înţeleagă că a sosit timpul să lase locurile pe care ei le ocupă în mod nemeritat unor oameni cu adevărat capabili care să conducă această ţară frumoasă cum nu-i alta-n lume. A nu se înţelege că sunt partizanul vreunui partid pentru că am văzut că în toate, în absolut toate partidele există mult prea multe personaje dubioase, ca să nu le spun altfel, care se agaţă de putere, iar dacă cumva apar din greşeală printre ei şi oameni oneşti pe care nu-i pot determina să intre în jocul lor murdar sunt repede eliminaţi.

Citeam azi într-o publicaţie locală că directorul interimar al DRDP Bucureşti, Augustin Dinu a fost revocat din funcţie de către consiliul de administraţie al CNAIR. Pentru cei care nu ştiu cine este Augustin Dinu am să vă spun doar că este un domn care conduce o maşină de zeci de mii de euro, aşa cum conduce şi soţia sa, doamna Elena Dinu, mult mai cunoscută decât soţul fiind parlamentar de Giurgiu. Nu vreau să fac niciun fel de speculaţii legate de  motivul pentru care a fost revocat dar cu siguranţă nu a fost revocat pentru că a manageriat foarte bine DRDP-ul, ba dimpotrivă. Dar ştiţi cum se spune: “Orice şut în fund este un pas înainte”! Aşa că … nu m-ar mira dacă mâine am să citesc în presă că domnul Augustin Dinu a fost numit într-un post şi mai bine plătit la Ministerul Economiei sau mai ştiu eu pe unde, tot aşa cum şeful poliţiei Române după ce a fost destituit a fost “pedepsit”, după cum a apărut în presă, fiind numit  şef al Poliţiei de Frontieră.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *