Adrian Ţuţuianu îl desfiinţează pe Niculae Bădălău !

Adrian Ţuţuianu îl desfiinţează pe Niculae Bădălău !

Nu cu mult timp în urmă Ţuţuianu şi Bădălău au fost prieteni la cataramă. Motivul care a dus la ruperea cataramei care ţinea strânsă prietenia lor a fost prezentată şi mediatizată cu lux de amănunte în presă.

De curând senatorul PRO ROMÂNIA, Adrian Țuțuianu, a făcut o serie de referiri extrem de acide la adresa senatorului giurgiuvean Niculae  Bădălău cu ocazia unei declaraţii de presă dată în Politica broaştei.ro. Iată ce spune acum Ţuţuianu despre fostul său prieten Bădălău:

“Domnul Bădălău este un fel de titirez al cuvântului. Nu mai știi ce spune, când spune… Și vreau să-i transmit că PSD este astăzi unde este și din cauza lașității și lipsei lui de caracter și că nu toți am fost precum domnia-sa. Am fost oameni care am avut curajul să spunem ce aveam de spus și pentru asta am fost executați. Am fost executați și din cauza lașilor ca Niculae Bădălău. Am fost oameni care ne-am păstrat cuvântul și coloana vertebrală și am fost oameni care au refuzat să fie cumpărați de Liviu Dragnea cu „privilegiile” de care vorbește astăzi Niculae Bădălău. Care a fost prețul trădării sale? Postul de ministru al Economiei.

Așa că eu cred că dl Bădălău trebuie să ne scutească de analizele domniei-sale și nu e cazul să facă acum pe doctrinarul Stângii. Dacă asemenea personaje rămân în fruntea PSD, acesta nu are nicio șansă să revină vreodată în prim-planul vieții politice naționale.”

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *