Adrian Anghelescu este un om foarte bogat !!! Bogăţia lui constă în cinste şi corectitudine

Adrian Anghelescu este un om foarte bogat !!! Bogăţia lui constă în cinste şi corectitudine

Nimic nu mă enervează mai mult decât atunci când din raţiuni politice demonizezi un om cinstit, în dulapul căruia nu găseşti niciun schelet!  Despre Adrian Anghelescu nu se poate spune că este un om sărac. Familia lui are un venit lunar cu mult peste medie. Atunci când eşti comandant de aeronavă, meserie care implică o responsabilitate fantastică, eşti şi remunerat pe măsură. Mai mult decât atât, la venitului familiei se adăugă şi salariul obţinut de soţie care a lucrat ca însoţitor de bord.

Adrian Anghelescu nu a spus niciodată că este un om sărac, aşa cum încearcă o anumită parte a presei să ne transimtă cu scopul de a demonstra contrariul şi anume că este un om foarte bogat, Adrian a spus că este sărac prin comparaţie cu contra competitorii săi politici.

Hai să facem o scurtă trecere în revistă la ceea ce a apărut în presă şi adevăr:  S-a spus că are  4 autoturisme. Nimic mai adevărat. Are un Suzuki Swif din anul 1993, un Volksagen Passat din anul 2002, un BMW X3 din anul 2005 şi un Mini One din anul 2007, autoturism pe care-l conduce soţia. Prin comparaţie cu cel mai sărac dintre liderii PSD, care toată viaţa lui a fost salariat la stat  numit politic, Marian Mina, toate autoturismele lui Adrian Anghelescu nu valorează nici 10% din valoarea Land Rover-ul lui Mina.

Mai scrie în presă că are 4 case. Adevărat. Are o garsonieră de 48 mp în cartierul Tei, sectorul 2 achiziţionată prin credit bancar în anul 1999 în care acum locuieşte fiul său, un apartament în oraşul Otopeni de 80 de metri pătraţi achiziţionat tot prin credit bancar după ce a achitat creditul la garsonieră, casă în Giurgiu pe strada Aleea Plantelor de 84 mp şi ultima casă în comuna Bălanu, casă ce iniţial fusese un grajd de animale din paiantă, care a fost recondiţionat şi transformat într-o casă, hai să-i spunem de vacanţă. Tot în această locaţie Adrian Anghelescu este fericitul proprietar a 8 câini maidanezi comunitari pe care i-a adunat după stradă. Unul era lovit de maşină şi majoritatea foarte bolnavi. Graţie profesionalismului de care a dat dovadă  pritenului său, medicul veterinar Cătălin Funieru, cei 8 câini sunt sănătoşi şi se bucură de fiecare data când se întâlnesc cu salvatorul lor. Se pot oare compara ca suprafaţă locuibilă, ca valoare,  viloaiele în care locuiesc mai marii PSD cu bunurile imobiliare ale lui Adrian ? Cu siguranţă nu. Şi când te gândeşti că toate aceste palate megalomanice au fost construite în marea lor majoritate urmare a contractelor cu statul !!!

Ca o ultima găselniţă prin care se încearcă să-l pună pe picior de egalitate pe Adrian Anghelescu cu baronii PSD  este un teren de 2.000 mp în comuna Telega, judeţul Prahova. Terenul cu pricina nu este altceva decât o fâneaţă în pantă pe care nu se poate construi nimic. De curând Adrian a încercat să vândă acel teren şi nimeni nu i-a oferit mai mult de un dolar pe metrul pătrat. Ăsta da latifundiar ! Nu aşa cum au amărâţii din PSD câteva mii de hectare de teren arabil şi alte terenuri prin Bucureşti, Constanţa şi Braşov …

Adrian Anghescu este cu adevărat un om bogat. Are un suflet frumos şi nu a furat.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *