Sorin Grindeanu: Va propun Romania normala!

Sorin Grindeanu a declarat în plen că președintele PSD, Liviu Dragnea s-a comportat ca un adevărat om de stat, în ultima perioadă, punând interesul național deasupra interesului personal. ”Salut în mod deosebit echilibrul domnului preşedinte Liviu Dragnea, care în ultimele săptămâni s-a comportat ca un adevărat om de stat, punând interesul naţional mai presus de interesul său personal sau al partidului pe care îl conduce. S-a evitat astfel o criză foarte nocivă”, a mai spus premierul desemnat.

Afirmația premierului a fost însoțită de aplauze din sala de plen.

Grindeanu a afirmat în discursul său că propune ”România normală”, și, la finalul mandatului său, ”să avem o țară normală, în care oamenii să trîiească bine și să se bucure de drepturile tuturor cetățenilor europeni”.

”În opinia mea, primul semn de normalitate este ca politicienii aleși să respecte ce au promis în campanie. Aceasta este relația normală între cei aleși și cei care i-au ales”, a mai declarat Sorin Grindeanu. El a spus că nu vin la guvernare pentru a face statistici, și că scopul guvernării este bunăstarea propriilor cetățeni.

”Nu este un program de guvernare spectaculos. Nu este o gogoașă, nu e nimic exagerat”, a mai declarat Sorin Grindeanu, despre proiectul său politic, precizând că își propune să pună ”ordine și rânduială” în țară.

”Mesajul meu către clasa politică este de deschidere și dialog”, a mai declarat Grindeanu, adăugând: Să ieșim din logica conflictului”. ”Nu va fi Guvernul, meu, guvernul PSD sau Guvernul ALDE. Va fi Guvernul României”, a mai declarat Grindeanu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *