Giurgiuveni fiti linistiti … PSD vegheaza

Conferinţa de presă a PSD-ului giurgiuvean s-a bucurat de prezenţa senatorului Niculae Bădălău şi a preşedentelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina care deţine şi funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene.

Marian Mina, în calitatea sa de preşedinte al  CJ  Giurgiu  a dorit să prezinte realizările pe care le-a avut în anul scurs deja de la preluarea mandatului. Mare lucru nu a avut ce să prezinte în afară de proiectele ce posibil  se vor realiza, proiecte pe care preşedintele le-a prezentat ca realizări pe care le va bifa în cel mai scurt timp.

Niculae Bădălău  probabil a dorit să fie alături de Marian Mina  la prezentarea raprotului de activitate. Nu ştiu de ce dar gândul m-a dus  la şedinţele după  vremuri ale UTC-ului, atunci când preşedintele organizaţiei UTC  timorat,  vizibil emoţionat,   prezenta darea de seamă sub ochii îngăduitori ai şefului.   Senatorul  Bădălău, cel de-al doilea om politic ca importanţă din PSD a dorit prin această conferinţă de presă să îi mai liniştească pe primarii  PSD  vizibil nemulţumiţi de neonorarea promisiunilor făcute în timpul campaniei  electorale.  Tocmai de aceea a vorbit despre banii  ce în scurt timp vor ajunge în visteria CJ.  

Despre remanierea, schimbarea  în totalitate a guvernului a spus că dacă asta doreşte PSD-ul, asta face. Din nou m-a dus  gândul la partidul stat, în care liderul  era de ajuns să facă un semn cu mâna şi toate construcţiile care era în zonă, printre ele şi biserici erau  rase după faţa pământului, acest lucru fiind posibil doar pentru faptul că  liderul era ales.  Chestia asta cu  ne-a  ales poporul nu cred că le dă dreptul să facă tot ce le trăzneşte prin cap, chiar şi să schimbe un guvern care a înregistrat 5,7 procente creştere economică faţă de aceeaşi  perioadă a anului trecut, fiind cel mai ridicat procent obţinut  dintre toate cele 28 de state membre ale Uniunii Europene şi unde pui creştere economică realizată urmare a industriei şi nu creştere economică înregistrată pe consum.

Dar dacă-l pui pe un hoţ ca Darius Vâlcov să evalueze un guvern performant şi să decidă cine pleacă şi cine rămâne în guvern, chiar nu ar trebui să ne mai mire nimic.  Nu ne mai rămâne decât să facem o mare adunare naţională şi să le mulţumim din inimă conducătorilor aleşi. Trăiască Daragnea, trăiască Bădălău, trăiască Firea, trăiască Vâlcov  pentru că o să ne fie bine, ca să nu ne fie rău. Dragii noştri vă iubim că … ca voi nu mai găsim!

Închei cu speranţa că liderilor  PSD  le va da Dumnezeu mintea cea de pe urmă şi vor realiza cel puţin 50%  din programul de guvernare despre care eu personal  cred că este un program nesustenabil  ca şi cel care l-a conceput, excelenţa sa în excrocherii şi furt, Darius Vâlcov.

I.C.MANDU                                                                                  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *