Florian Nicolae isi va respecta cuvantul dat giurgiuvenilor

Mizerie , minciună, ipocrizie, atacuri murdare sunt câteva din criteriile ce vor sta la baza campaniei electorale ce încă nu a început oficial, dar care deja își face simțită prezența. Campania electorală nedeclarată dar începută este motivul care stă la baza apariției în presa locală a fel de fel de „informații” menite să decredibilizeze un om a cărui singură vină este aceea că iubește Giurgiu, că vrea ca giurgiuvenii să ducă un trai decent și chiar poate să realizeze ceea ce promite. Teama contracandidaților săi că acest om chiar este iubit și dorit de giurgiuveni să preia conducerea primăriei îi determină să cheltuiască sume considerabile de bani doar, doar, vor reuși să-l împroaște cu noroiul în care ei se bălăcesc, din dorința meschină de a obține puterea și preamărirea, transformând această bălăceală din mocirla urât mirositoare a ceea ce înțeleg ei din politică într-un mod de viață,  încearcă în acest mod josnic  să-i murdărească imaginea de om integru, capabil să gestioneze problemele orașului, un om capabil să transforme un oraș aproape mort într-un oraș viu, în care încrederea de sine, speranța de viață și de mai bine, toate acestea materializate în fapte concrete, să se regăsească la ele acasă.

Una dintre aceste „informații” lansează ca știre de ultimă oră faptul că deputatul Florian Nicolae ar bate în retragere, că încă nu este decis, existând premizele retragerii sale din cursa pentru fotoliul de primar. Plecând de la această „informație” am stat de vorbă cu  Florian Nicolae care a avut amambilitatea să ne spună câteva cuvinte despre acest subiect.

„ Dacă ne-am afla la un concurs de bancuri, celui care a spus așa ceva i-aș acorda premiul întâi pentru cel mai bun banc. Dar cum nu ne aflăm la un astfel de concurs și astfel de dezinformări trebuiesc tratate cu maximă seriozitate am să vă răspund foarte serios. Dacă ne referim la competiția internă din cadrul PNL-ului este un lucru cât se poate de normal. Despre felul cum înțelege prietenul, dar și contracandidatul meu Noruț Stănișteanu să-și facă campanie este probabil puțin de discutat, dar acest lucru îl vom lămuri în interiorul partidului. Poziția pe care o ocup, aceea de președinte interimar al organizației municipale mă obligă să fiu conciliant, să  luăm decizii în consens pentru binele partidului, care ulterior se va resfrânge asupra locuitorilor din orașul nostru. În ceea ce privește candidatura mea pentru funcția de primar îi asigur pe toți locuitorii orașului meu că nu-i voi dezamăgi, voi candida pentru funcția de primar. Singurii care au dreptul și posibilitatea să întrerupă dorința mea de a fi primar sunt locuitorii orașului, concetățenii mei, alături de care am crescut și m-am format ca om, de la care am învățat că doar respectând poți fi  respectat și că promisiunea făcută este datorie curată care obligatoriu trebuie respectată. Sunt convins că giurgiuvenii mă cunosc foarte bine și au încredere în mine, altfel nu aș fi pornit la acest drum. Campania mea electorală este reprezentată de faptele mele. Locuitorii orașului meu mă cunosc și știu că nu sunt un foarte bun vorbitor. Eu sunt un om al faptelor. Munca și dragostea față de concetățenii mei mă caracterizează și cred că mă recomandă în lupta aceasta electorală. Las pe seama contracandidaților mei să facă un altfel de campanie, care în mod sigur îi va descalifica în ochii giurgiuvenilor.”

Am văzut un om ferm, hotărât să-și respecte  cuvântul dat oamenilor din Giurgiu.

I.C.MANDU

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *