BOMBA SEXY numita de Grindeanu la Romatsa! Cine este si cat castiga

BOMBA  SEXY numita de Grindeanu la Romatsa! Cine este si cat castiga

Romatsa – bătaia de joc a Guvernului! Bomba sexy din consiliul de administrație – cât câștigă pe lună:

Controlorii de trafic aerian sunt printre cel mai bine plătiți angajați din România. Însă munca lor este una extrem de obositoare, iar creierul suprasolicitat. În acest context este normal să fie bine remunerați. Desigur acest lucru este valabil și pentru alte domenii, însă momentan să rămânem la acesta și la ROMATSA .

Foarte mulți au criticat aspru grevele pe care aceștia le-au întreprins arătând cu degetul spre fluturașele de salariu. Controlorii, adică cei care muncesc pe brânci pentru 2.000 de euro pe lună au tot dreptul să fie nemulțumiți când privesc cine face parte din Consiliul de Administrație al ROMATSA. Membrii sunt plătiți cu câteva mii de euro fără să se întrebuințeze prea mult spre deloc.

Mai nou, proaspăt înscăunată pe fotoliul din conducerea ROMATSA este Cristina Tărteață. La prima vedere, probabil numele nu vă spune nimic, însă premierul Grindeanu dă dovadă încă o dată că nu promovează oameni pe criterii de competență, ci pe criterii 100% politice. Acesta este unul dintre motivele pentru care companiile de stat sunt aproape toate cu un picior în groapă.

Odată cu venirea Guvernului Grindeanu, Cristina Tărteață a primit funcția de secretar de stat la Ministerul Turismului și are pe mână să gestioneze vreo 5 milioane de euro. Ce o recomandă pe aceasta? Ei bine, culoarea părului și talentul probabil, căci din CV nu reiese nici măcar o minimă legătură cu Turismul, iar cu ROMATSA nici atât.

Cei din industria turismului sunt de-a dreptul disperați întrucât se pare că domnișoara Tărteață este trimisă și peste hotare la întâlnirile internaționale legate de Turism și se face de râs constant, fiind complet pe lângă domeniu.

Probabil așa a ieșit și OAIA să înlocuie FRUNZA ca simbol național. Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns. România are un potențial turistic imens, neexploatat la adevărata valoare din motivele pe care le puteți identifica citind acest articol.

Ca studii de bază, Tărteață a absolvit Facultatea „Management Financiar – Contabil” al Universității „Spiru Haret” din Bucureşti, urmată de alte diplome luate mai târziu, după ce a ajuns în sfera politică, una dintre ele fiind obținută la Academia Națională de Informații, cea unde generalul Gabriel Oprea făcea doctori pe bandă rulantă.

În lumea politică și-a făcut debutul ca secretară la UNPR.

Ce o recomandă pe Tărteță pentru funcții înalte în stat

Cristina Ionela Tărteață a fost consilier parlamentar, lucrând pentru senatorul PSD Florin Constantinescu, care a și recomandat-o pentru funcțiile supreme în stat.

Despre aceasta au ieșit la suprafață detalii foarte interesante, care ridică multe semne de întrebarea în ceea ce privește numirea ei, întrucât lucrurile par a fi mult mai complicate decât par.

Tărteață are de restituit până în 2021 un împrumut de 60.000 de euro către omul de afaceri egiptean Dahwa Youssef, împotriva căruia procurorii Parchetului au dispus, în vara anului trecut, punerea în mișcare a acțiunii penale și au cerut arestarea preventivă a acestuia pe 30 de zile, cu acuzația de evaziune fiscală, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. Dahwa Youssef este asociat și administrator la mai multe firme de consultanță și din domeniul medical.

De asemenea, declarația de interese semnată de aceasta pe 14 aprilie 2014 relevă că a fost asociată la firma Cias Consult Center SRL, cu un pachet minim, de 2%, în valoare de 1.000 de lei. Următoarele declarații de interese nu mai indică această calitate, putând fi astfel presupus că s-a retras din firmă după 2014.

Datele actuale furnizate de termene.ro indică faptul că firma Cias, unde a fost asociată, este administrată de același Dahwa Youssef. Firma a făcut obiectul acuzațiilor procurorilor de anul trecut, pentru nereguli comise în 2015.

Noul secretar de stat a mai fost asociat cu omul de afaceri egiptean și în alte firme, precum Zinara Medical Services, unde au fost cooptați și alți parteneri, respectiv Said Samer Ahmed, cetățean bulgar născut în Irak, și Yasser Shehan, cetățean sirian, verificați la un moment dat de Garda Financiară Timișoara pentru că ar fi făcut parte dintr-o grupare de crimă organizată. Firma Zinara a fost băgată în lichidare în 2014.

Presa a mai relatat și despre alte relații de afaceri între noul secretar de stat și omul de afaceri egiptean, acuzat în vară de către procurori, dezvăluie și profit.ro.

Sursa bugetul.ro

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *