Balconul unui apartament din Bucuresti s-a prabusit!

Balconul unui bloc din zona Piaţa Muncii s-a prăbuşit joi seară, deşi clădirea este proiectată să reziste la cutremure de mare magnitudine.

Locatarii unui bloc de pe bulevardul Decebal din Bucureşti au avut un şoc joi seară când, în jurul orelor 22:30, un balcon al unui apartament de la etajul 5 s-a prăbuşit.

O placă a faţadei balconului, grea de câteva zeci de kilograme, a căzut la doar câţiva centimetri de intrarea într-o bancă aflată la parterul clădirii, doar ora înaintantă şi condiţiile meteo făcând ca o tragedie să fie evitată.

Martorii spun că balconul s-a prăbuşit pur şi simplu, fiind cu atât mai miraţi cu cât blocul a fost inaugurat după Revoluţie şi a fost proiectat să reziste la cutremure mai mari decât cel din 1977.

„Eram în casă, locuiesc la scara astălaltă şi s-a auzit un zgomot infernal. Am crezut că este la noi pe scară. M-am uitat… Încep să am îndoieli. Mi-e frică să mai intru în balcon”, a declarat, pentru Digi24, un locatar. „Am auzit că ar fi căzut pur şi simplu, fără să îl atingă nimeni”, a adăugat un alt om care locuieşte în clădire.

Sursa libertatea.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *