VORBE SPUSE CU DUH DE GABI BĂDĂLĂU: “Mi-a zis Valentin că te-ai dus la Tulcea și i-ai cerut 10.000 de euro lu’ unu’ să-i s@# p%$#”.”

VORBE SPUSE CU DUH DE GABI BĂDĂLĂU: “Mi-a zis Valentin că te-ai dus la Tulcea și i-ai cerut 10.000 de euro lu’ unu’ să-i s@# p%$#”.”

Am citit şi răscitit un articol apărut în Cancan.ro în care dacă nu apărea numele copilului unui politician PSD din Giurgiu nu ştiu dacă mi-ar fi atras atât de mult atenţia. Fiul se numeşte Gabi Bădălău care, aşa cum bine ştiţi după câtă publicitate s-a făcut în media se  află într-un proces de divorţ cu cea care nu s-a stabilit încă ce statut mai are de fostă sau actuală soţie, cu doar 9 ani mai mare decât Gabi, o dizoză mediocră cu aere de vedetă, pe numele ei Claudia Pătrăşcanu  Când a văzut Claudiţa pe ce picior trăieşte Gabi, aşa cum reiese din propriile declaraţii apărute în presă, s-a repezit şi i-a trântit pe fugă doi copii.

Viaţa de beizdadea a lui Gabi Bădălău şi cea de … ca să nu jignim,  cântăreaţă a Claudiei Pătrăşcanu nu ar fi reprezentat niciun interes extraordinar dacă în urma unei astfel de căsătorii nefericite nu ar fi rezultat doi copii. La un moment dat am citit că după ziua de naştere a  copiilor ar fi apărut şanse de împăcare între Gabi şi Caudia.  Sincer cred că ar fi fost un lucru bun pentru viitorul copiilor.

Numai că articolul pe care l-am citit azi în Cancan răstoarnă cu susul în jos după părerea mea orice şansă de împăcare.  Cancan prezintă o înregistrare ce pare mai de grabă discuţia dintre nişte femei uşoare, dame de consumaţie şi peştii lor cu aere de dandy. Unul dintre protagonişti acestei discuţii este Gabi Bădălău care lasă impresia că se străduieşte, face tot posibilul să distrugă definitiv şi irevocabil imaginea şi aşa destul de şifonată a tatălui său, Niculae Bădălău.

În continuare vă prezentăm integral articolul aşa cum a apărut în Cancan .ro:

ÎNREGISTRĂRI AUDIO & VIDEO ÎN PREMIERĂ NAȚIONALĂ! SUPER-SCANDAL ÎNTRE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI FOSTA SOȚIE A LUI ALEX BODI: “I-AI CERUT LU’ UNU’ 15 MII € SĂ-I S@# P%$#! (…) MĂ BAGI PE COMBINAȚII CU AMERICANU’… AM VORBIT CU EL DE 3 MII, 2 MII CA SĂ TE DUCI CU AMERICANU’! (…) TE-A LUAT TOT BUCUREȘTIUL LA P%$#! TRĂGEAI LINII… TU MI-AI DISTRUS CASA! (…) TE ÎNGROP!”

DE: ALICE ZOTTA 19/02/2021 | 15:18

Super-scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean a atins cote periculoase sub privirile uimite ale lui Gabi Bădălău și Valentin Brăescu, iar CANCAN.RO vă dezvăluie înregistrări audio & video în premieră națională! Cele două foste soții și-au aruncat cuvinte acide, s-au acuzat că s-au “scos la produs” una pe cealaltă și chiar au fost menționate sumele pe care și-ar fi negociat partidele de amor. La un moment dat, fosta prezentatoare de la Kanal D a luat un cuțit în mână, iar când credeau că s-a calmat, ea a aruncat cu pahare în Valentin Brăescu, cel care i-a fost unul dintre prietenii apropiați. Totul s-a întâmplat în urmă cu doar câteva zile., de ”Ziua îndrăgostiților”, în apartamentul lui Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, filmate de Valentin Brăescu în timp ce se ceartă

Gabi Bădălău către Bianca: “Mi-a zis Valentin că te-ai dus la Tulcea și i-ai cerut 10.000 de euro lu’ unu’ să-i s@# p%$#”.

Valentin Brăescu: “15.000 de euro”.

Iulia Sălăgean către Bianca: “De-aia mă bagi tu pe mine pe combinații, nu? Și pe fiică-mea nu o suporți?”

Bianca Drăgușanu: “Tu, ești nebună la cap, tu? Eu te bag pe tine la combinații? Păi, uite, omul ăsta e aici, ce combinații fac eu? Ce bani luam eu de la Americanu’, că se combina Iulia cu Americanu’?”

Gabi Bădălău: “Iulia nu lua bani de la Americanu’. Dar am vorbit cu Americanu’ și eu, și ea… că 3.000, 2000, 1.000 ca să te duci tu cu Americanu’. Dar ea, din ăia trei mii, nu lua nici măcar o sută, nici cinci sute”.

Bianca Drăgușanu: “Aveam eu ceva de câștigat dacă îi dădea Americanu’ bani lu’ Iulia?”

Iulia Sălăgean către Bianca: “Dar de ce să mă bagi pe mine pe combinații? Că nu înțeleg”

Bianca Drăgușanu: “Dar nu te bag eu… discuția a fost în felul următor: a fost vorba despre tine, că ești fată…”

Gabi Bădălău: “Zicea că nu mai ai bani, că de copil…”

Bianca Drăgușanu: “Nu! Nu, ascultă-mă, nu! Discuția a fost așa: că la Americanu’ îi place de Iulia și care e treaba cu ea, corect? Și am zis: «Nu știu, frate, că Iulia nu se f$^# pe bani! Că ea se f$^#, dacă se f$^#, se f$^# din dragoste. Ea s-a f$^$* numai cu săraci, ea nu s-a f$^$* cu bani, pentru bani». Am zis așa?”

Iulia Sălăgean: “Nu mai striga. Tu ești prietenă? Prietena ta pentru ce se f$^#? Prietena ta pentru ce se f$^#? Prietena ta, eu nu vreau să spun, prietena ta cea mai bună… dacă tu vorbești așa de mine, tu, și de prietenele tale… Ea se f$^# pe dragoste sau cu cine are conexiune, nu că se f$^# pe un humus”

Bianca Drăgușanu: “Pe humus?”

Iulia Sălăgean: “Dar pe tine când te lua tot Bucureștiul la p%$#?”

Bianca Drăgușanu: “Nu m-a luat tot Bucureștiul p%$#”

Iulia Sălăgean: “Să mori tu?”

Bianca Drăgușanu: “Da!”

Iulia Sălăgean: “Nu te-a luat nimeni?”

Bianca Drăgușanu: “Nu!”

Iulia Sălăgean: “Și dacă scot un video pe masă, când trăgeai linii pentru Mutu, ce facem?

Bianca Drăgușanu: “Acum 17 ani?

Iulia Sălăgean: “Dar nu contează! Cum poți tu să râzi, cum poți tu să râzi de mine? Tu mi-ai distrus mie casa și eu ți-am dat două șanse!

Bianca Drăgușanu a luat un cuțit în mână în timpul discuțiilor aprinse

Iulia Sălăgean: “A zis vreodată așa ceva (n.r.: că se se f$^# din dragoste)? Să vorbească ea așa frumos de mine?”

Valentin Brăescu: “Nu a vorbit niciodată frumos de tine!”

La doar câteva secunde după răspunsul afaceristului, Bianca Drăgușanu s-a ridicat de pe scaunul la care stădea la masă și a aruncat cu un pahar spre el, după cum puteți pe imagini.

Iulia Sălăgean: “A zis vreodată ea: «Asta nu cred că se f$^# pe bani»”

Bianca Drăgușanu: “Tu, eu nu te mint pe tine! Nu te mint, tu, nebuno!”

“Calmează-te! Lasă cuțitul jos. Lasă cuțitul jos!”, i-a spus Iulia Sălăgean fostei prezentatoare.

“Uite cuțitul aici, te distrug, băga-mi-aș p%$#”, a reacționat Valentin Brăescu.

Bianca Drăgușanu: “Cu ce mă distrugi pe mine? Cu ce mă distrugi?”

Valentin Brăescu: “Am atâtea de spus, am atâtea probe… n-ai greșit?”. Ulterior, afaceristul a mai afirmat: “Te-a luat tot Bucureștiul la p%$#!Trăgeai linii… Tu mi-ai distrus casa! (…) Te îngrop!”, după cum puteți vedea pe filmare.

Valentin Brăescu: “Uite, fă, cine te vede! Uite, fă, unde ești!”

Alex Bodi: “Arat-o, băga-mi-aș p%$# în rasa ei!”

Valentin Brăescu: “Ai filmat-o? Uite cu cine mai ești aici și te filmează!”

Alex Bodi: “Da, da…”

Valentin Brăescu: “Te distrug, băga-mi-aș p%$#”

Fără alte comentarii.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *