Viceprimarul PSD din comuna Izvoarele, judeţul Giurgiu, Olan Marian, foloseşte ca argument principal SABIA în campania electorală pentru alegerile europarlamentare

Viceprimarul PSD din comuna Izvoarele, judeţul Giurgiu, Olan Marian, foloseşte ca argument principal SABIA în campania electorală pentru alegerile europarlamentare

Conform unei informaţii pe surse, mai toate publicaţiile locale au scris că inspectorul şef al IPJ Giurgiu, comisarul şef Cătălin Georgeascu a fost transferat la IGP Bucureşti. Din păcate, eu cel puţin, am căzut în acestă capcană întinsă de PSD dezinformând opinia publică drept pentru care îmi cer scuze faţă de cititorii mei. Scopul acestei dezinformări a fost adresat mai de grabă primarilor, în sensul că pot sta fără grijă să practice în continuare turismul electoral, să fraudeze după cum doresc alegerile pentru că poliţia nu va interveni.

Comisarul şef Cătălin Georgescu este în continuare  inspectorul şef al IPJ Giurgiu. Este adevărat că se află în concediu, dar asta nu înseamnă că subalternii pe care el i-a numit în funcţie, bazându-se pe cinstea şi corectitudinea lor, vor permite cel mai mic rabat de la respectarea legii electorale. În aceste condiţii mare parte dintre primarii din localităţile giurgiuvene nu cred că îşi permit să producă fapte reprobabile şi ilegale aşa cum au fost sfătuiţi.

Din păcate, viceprimarul PSD al comunei Izvoarele, Olan Marian a înţeles că alegerile se câştigă cu sabia atacându-l pe fostul primar Stanciu Alin, membru ALDE. Se pare că aşa au înţeles membrii PSD să câştige alegerile, în condiţiile în care poliţia prin plecarea comisarului şef Cătălin Georgescu ar devini o anexă a PSD. Pentru veridicitatea celor afirmate vom anexa şi două înregistrări de la faţa locului, unde poliţia a intervenit cu maxima oportunitate. Sperăm ca acest individ  certat cu legea, care atentează la viaţa unui om să fie deferit justiţiei şi să primească pedeapsa pe care o merită cu prisosinţă.

Aviz amatorilor!!! Comisarul şef Cătălin Georgescu este inspectorul şef al IPJ Giurgiu.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *