Un căcăcios din PNL Giurgiu se visează prefect!

Un căcăcios din PNL Giurgiu se visează prefect!

Există o vorbă care spune: “Doamne ce s-au mai înmulţit şi ăştia, precum ciupercile după ploaie”. Din păcate, din cauza unor mutaţii genetice, nu se mai ştie care sunt ciupercile comestibile şi care sunt otrăvitoare deoarece aspectul a rămas identic. Această expresie şi mutaţie genetică este perfect valabilă şi în viaţa politică. S-a înmulţit această specie de nevertebrate parazite atât de mult şi de necontrolat încât au devenit un pericol real pentru societate, pentru că toţi arată la fel, se îmbracă la fel şi mint la fel, încât nu ai de unde să şti care este bun şi care este toxic! Dacă îi dezbraci de haina de politician realizezi că de fapt sunt nişte oameni banali, bolnavi de narcisism cronic.

Pentru o meserie oarecare ai nevoie de un minim de şcolarizare, ca să devi politician nu-ţi trebuie nimic! Singurele calităţi  ţin de conjuctură şi de cât de moi ai buzele, deoarece ca să parvi în această lume a nonvalorilor trebuie să-i pupi pe unii, care înainte să ajungă mari şefi au pupat şi ei la rândul lor în diverse părţi sensibile ale corpului, funcţie de sexul din care fac parte. Dacă este bărbat obligatoriu trebuie să ştie să pupe în cur, iar dacă este femeie în alte părţi anatomice ale corpului.

Sunt pline partidele politice de astfel de jigodii. PSD-ul e plin  de parazaţi şi mă lupt cu ei încă de când au confiscat revoluţia şi se numeau FSN. Doar că atunci FSN-ştii erau oameni proveniţi din vechea nomenclatură care mai învaţaseră şi-o brumă de carte, pe când acum, înbuibaţii  ăştia noi şi-au cumpărat diplome la kilogram, costume Armani, îşi bag botox peste tot, îşi boiesc părul, fie femei sau bărbaţi şi se dau atotştiutori.  Dar dacă-i iei la întrebări habar nu au cu ce se mănâncă regula de trei simple!  În schimb sunt specialişti în mitomanie şi în bişniţăreala care le-a adus în conturi milioane de euro direct din visteria statului. Nu mai vreau să le pomenesc numele pentru că şi aşa i-am făcut vedete şi cred ei că dacă mă dau în judecată o să-mi închidă gura. Doar pământul poate face asta. Uite cum le-am dat o idee. Dar ce nu ştiu ei este că şi atunci o să-i bântui, iar când am să renasc o să fie vai şi amar de viaţa lor!

Nici PNL-ul nu-i mai breaz. Cunosc un căcăcios căruia deocamdată n-am să-i dau numele care crede el, despre el, că este buricul pământului. După ce s-a perindat pe la absolut toate partidele, mai puţin cele noi apărute PRO România, USR şi partiduleţul lui Cioloş, s-a “pricopsit” PNL-ul giurgiuvean cu el. Şi uite cum acest iepuraş  scos din joben de magicianul Marin Anton, pe care a avut grijă să-l muşte de cur imediat după ce acesta a pierdut conducerea partidului, uite cum se umflă maţele în el şi dă lecţii de moralitate dându-se cu curul de pământ că el, cine dracu o fi el,  nu este de acord cu traseismul politic!

Mă-i jivină! Măi căcăcilă! Tocmai tu vorbeşti de traseism? Stai cuminte pentru că dacă mă superi am să te împachetez până am să te fac de dimensiunea unui morcov şi te bag la origini de nu mai ieşi în veci. Am primit o informaţie că la alegeriile europarlamentare ai cochetat cu USR-ul. Am să stau de vorbă cu preşedintele lor, care este un tânăr ce mi-a lăsat o impresie bună, dacă îmi confirmă acestă informaţie îţi spun prieteneşte:  Du-te, du-te,  să nu te mai văd.  Am auzit vorbindu-se prin PNL Giurgiu că tu visezi să ajungi prefect! Mă băiete, tu chiar eşti nebun de legat. Du-te flăcău şi fă-ţi un control la un medic de specialitate până nu este prea târziu. Rişti să devi un pericol pentru tine. E de Doamne fereşte!  Dacă confunzi calea ferată cu uşa prefecturii atunci când trece trenul!  Şi ca o culme a ironiei astfel de specimene mai sunt câteva în PNL Giurgiu.

Dan Motreanu are o misiune foarte grea. Urgent trebuie făcută curăţenie în partid, altfel credibilitatea partidului va ajunge din nou la sub 10%. Această  creştere a procentelor obţinute  la alegerile europarlamentare este datorată  votului dat anti PSD şi a câtorva oameni cu influenţă în rândul electoratului şi nicidecum datorită sticlelor de vin, a şepcuţelor şi alte prostioare. Atunci când electoratul va trebui să voteze omul, de-abia  atunci se va vedea cât de prost stă deocamdată PNL-ul la acest capitol. În PNL Giurgiu există câţiva oameni de calitate, dar cu restul Dane, cu restul,  ce faci ?

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *