Un bărbat din Giurgiu, împuşcat mortal de un tânăr care se întorcea de la vânătoare

Un bărbat din Giurgiu, împuşcat mortal de un tânăr care se întorcea de la vânătoare

Un bărbat din Giurgiu a fost împuşcat mortal de un tânăr care se întorcea de la vânătoare. Soția victimei a fost cea care a sunat la 112. Bărbatul de 44 de ani a murit imediat după ce a fost împușcat accidental cu o armă de vânătoare de un tânăr.

Poliția face acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi braconaj cinegetic. Incidentul a avut loc în această seară. După ce au fost alertați de soția victimei, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție. „Poliţiştii Secţiei numărul 5 Poliţie Rurală Giurgiu au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie din comuna Gogoşari, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla în gospodăria situată în extravilanul localităţii Gogoşari, judeţul Giurgiu, soţul său a fost împuşcat în zona capului de un tânăr de 28 de ani”, au transmis reprezentanții IPJ Giurgiu, potrivit Agerpres.

Tânărul de 28 de ani se întorcea de la vânătoare, au mai precizat autoritățile. „În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat faptul că în timp ce bărbatul se afla în locuinţa situată în extravilanul localităţii Gogoşari, la un moment dat, a sosit tânărul de 28 de ani, care se întorcea de la o acţiune de vânătoare ilegală, având asupra sa o arma de vânătoare deţinută legal, pe care a manevrat-o necorespunzător în incinta locuinţei, împuşcându-l mortal pe bărbat”, au mai precizat polițiștii. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi braconaj cinegetic.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *