Tudose chiar sa fi vrut, nu avea cum sa fie acceptat de sistem. Afla de ce …

Tudose chiar sa fi vrut, nu avea cum sa fie acceptat de sistem. Afla de ce …

S-a tot vorbit în ultima perioada despre, de acum fostul prim ministru Tudose, ca despre un exponent al sistemului înțelegându-se prin aceasta că Tudose este, sau a fost omul noului sistem securist din țara noastră, dacă acesta există.

Din cărțile pe care le-am citit și filmele genului de acțiune în care se face referire la spioni și servicii de securitate am înțeles că cei care reușesc să pătrundă în astfel de structuri obligatoriu trebuie să fie indivizi cu un IQ cu mult peste medie. Or după părerea mea fostul premier nu a demonstrat prin nimic că poate depăși nivelul mediu ca și inteligență. Acesta este și motivul care mă determină să cred că Tudose este nevinovat față de acuzațiile care i se aduc și aici mă refer doar la cele care spun despre el că este omul sistemului.

Ceea ce cred despre Tudose este faptul că alți „șmecheri” s-au folosit de naivitatea lui spunându-i în repetate rânduri „ nea Tudose te iubim că, ca tine nu găsim ”,  încât chiar a crezut că este indispensabil ( nota red. A nu se înțelege izmană ) și de aici și greșelile impardonabile pe care le-a făcut.

În ceea ce privește actul de guvernare, Tudose a demonstrat că este incapabil să gestioneze problemele țării, funcția de prim ministru fiind o pălărie mult prea mare pentru căpușorul său a cărui cutie craniană este mult prea mică în raport cu dimensiunile capului.

Încă un lucru care vine în susținerea afirmațiilor mele este și faptul că doar cu câteva ore înainte de a i se hotărî soarta în ceea ce privește rămânerea sau nerămânerea lui în fruntea guvernului, Tudose încearcă să îngrașe porcul în ajun de Crăciun anunțând cu surle și trâmbițe o mare realizare a lui personală, la care a lăsat să se înțeleagă că a contribuit într-o oarecare măsură și Ministrul Transporturilor Felix Stroe, vorbind în treacăt și de fostul Ministru al Transporturilor Răzvan Cuc, referindu-se la cea mai mare investiție din ultimii 27 de ani și anume podul de la Brăila.

Ce a „omis” să spună este faptul că CNAIR lansase deja licitația pentru execuția podului de la Brăila încă din 29 aprilie când ministrul transporturilor era giurgiuveanul nostru Răzvan Cuc.  Păi în condițiile date care e bre nea Tudose meritul matale și al lui Felix?  Pentru ce te-ai mai bătut matale cu cărămida în piept?  Oare vrei matale să rămâi în istorie precum Anghel Saligny, mare constructor al podului de la Brăila ?

Altul să fi fost în locul mata bre nea Tudose cred că i-ar fi cerut scuze lui Răzvan pentru nedreptatea pe care i-ai făcut-o,  doar pentru simplul fapt că-ți șoptea în ureche Bădălău de cât de frumos și deștept ești. Așa că dacă te-ai făcut frate cu … Bădălău acum suportă consecințele!

I.C.MANDU                                                                                        

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *