Triumviratul PSD: Mina, Jipa si Nidelea, in ceas de seara tarzie pun la cale dezvoltarea judetului Giurgiu

Triumviratul PSD:  Mina, Jipa si Nidelea, in ceas de seara tarzie pun la cale dezvoltarea judetului Giurgiu

Conform unei informaţii venite pe surse, Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu s-a întâlnit în ceas de seară târzie cu Jean Jipa, primarul comunei Ogrezeni şi nelipsitul  în ultima perioada de la astfel de întruniri, Florin Nidelea, primarul comunei Clejani.  Întâlnirea a avut loc în comuna Ogrezeni.

Gândul nu m-a putut duce spre altceva decât spre preocuparea nedisimulată a lui Marian Mina pentru dezvoltarea judeţului. De ce s-au întâlnit  spre noapte ? Răspunsul este unul cât se poate de simplu: Pentru evitarea caniculei din timpul zilei.  Că de … oameni sunt şi domniile lor.

Şi cum o decizie importantă, legată de suprafeţele de teren ce urmează a fi cuprinse în megaproiectele de dezvoltare rurală nu se putea lua fără acordul, chiar şi de principiu, liber exprimat, dat de către  directorul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară,  Ilie Vasile, acest fapt justifică din punctul meu de vedere, prezenţa aproape obligatorie a lui Ilie Vasile la întrunirea în ceas de taină ce a avut loc la Ogrezeni.

Tot în acest context, al dezvoltării durabile  a unei părţi dintre  comunele judeţului nostru, alese pe sprânceana primarului  nu avea cum să lipsească nici omul care a contribuit cu tot sufletul la această dezvoltare cu utilaje, betoane şi asfalt,  patronul firmei Gecor, George Cusă.

Dezvoltarea şi ridicarea nivelului de trai a locuitorilor  din comunele judeţului nostru cred, este motivul real pentru care toate aceste personalităţi  la care am făcut referire mai sus s-au întâlnit  seara târziu la Ogrezeni.  Sau poate mă înşel … nu ştiu, dar ştiu că timpul ne va lămuri. Vom reveni.

Pamflet                                                                                            

I.C.MANDU

 

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *