Tratamente naturiste. REȚETA ELIXIRULUI MAGIC, din trei ingrediente, care vindecă zeci de boli

Tratamente naturiste. REȚETA ELIXIRULUI MAGIC, din trei ingrediente, care vindecă zeci de boli

Fiecare dintre cele trei ingrediente de bază ale acestui preparat este folosit pentru tratamente naturiste. Împreună, însă, sunt imbatabile. Un elixir magic, care adună puterile a trei ingrediente recunoscute pentru beneficiile pe care le aduc sănătății omului.

Mierea este cel mai bun aliment pentru un somn odihnitor. In cazul in care luati o lingura de miere in timpul cinei, veti putea imbunatati somnul dvs, insa medicina populara recomanda sa amestecati miere intr-o ceasca mica cu trei linguri de otet de mere.

Veti vedea cum imediat veti adormi dupa doar o jumatate de ora. Daca suferiti de insomnie, luati din acest medicament doua lingurite.

Daca suferiti de anemie, aveti nevoie sa amestecati un kilogram de miere, o jumatate de kilogram de nuci zdrobite si lamaie. Se amesteca toate ingredientele si se ia o lingurita la fiecare trei-patru ore. Amestecul este foarte bun pentru recuperarea persoanelor anemice si epuizate.

Dar probabil că cel mai puternic dintre toate remediile care folosesc pe rând, câte două sau toate trei aceste ingrediente este acela pe care, pe bună dreptate, oamenii din vechime l-au numit „elixir”. Se spune că acest „elixir” era folosit și de vechii luptători greci și romani, de cei care intrau în competiție, la Jocurile Olimpice, ca și, mai târziu, de marile armate medievale. Cum se prepară și ce îl face atât de deosebit?

Remediul din usturoi, miere şi oţet de mere organic este un elixir natural de sănătate şi totodată, un leac foarte accesibil pentru o gamă variată de afecţiuni.

O astfel de licoare poate fi considerată farmacia noastră din casă. Conţine un complex important de vitamine şi săruri minerale, având proprietăţi miraculoase calmante, tonifiante, antioxidante şi cicatrizante. Următoarea reţetă poate fi preparată şi administrată atât pentru îmbunătăţirea stării generale de sănătate, cât şi pentru tratarea anumitor boli şi afecţiuni. Elixirul cu usturoi, miere şi oţet de mere Combinaţia naturală de usturoi, miere şi oţet de mere este foarte bună pentru fortificarea sistemului imunitar, pentru a stimula digestia şi metabolismul, şi de a intensifica arderea grăsimilor.

Licoarea ‘’magică’’ a fost şi este folosită cu succes pentru tratarea colesterului mărit, hipertensiunii arteriale, artritei, răcelilor, infecţiilor şi nu numai.

Consumat în mod regulat, remediul este un adevărat elixir de sănătate, prevenind şi tratând o gamă variată de afecţiuni.

Ingrediente 1 ceaşcă cu oţet de mere organic 1 ceaşcă cu miere lichidă, naturală 9 căţei de usturoi

 Mod de preparare Tăiaţi căţeii de usturoi în bucăţi mai mici sau zdrobiţi-i uşor, şi adăugaţi-i într-un borcan de sticlă. Peste usturoi, turnaţi mierea şi oţetul de mere, amestecați ingedientele, apoi închideţi bine recipientul. Păstraţi elixirul în frigider, la rece, timp de maximum 5 zile. În cursul acestor zile, agitați conţinutul periodic. Strecuraţi amestecul printr-o sită şi consumaţi. După terminarea preparatului, pregătiţi o nouă cantitate.

Elixirul din miere, usturoi si otet de mere intareste imunitatea

Mod de administrare Doza obişnuită (pentru echilibrarea şi armonizarea sănătăţii) este 2 linguri de preparat, dizolvate într-un pahar cu apă plată sau suc de fructe proaspăt, dimineaţa, pe stomacul gol, imediat după trezire. Pentru efectele scontate, remediul se administrează în cură de cel puţin 2 săptămâni. Pentru tratarea diferitelor boli, preparatul se administrează în cure de minimum 2 săptămâni,  după cum urmează:

Scăderea colesterolului – amestecaţi 1 lingură de elixir într-o cană cu apă caldă şi consumaţi de 3 ori pe zi, înainte de masă; Hipertensiune arterială – consumaţi câte 1 linguriţă de amestec, una dimineaţa şi una seara, pe stomacul gol, timp de 30 de zile;

Artrită – amestecaţi 1 linguriţă într-o cană cu apă caldă, pe care o consumaţi înainte de culcare; Prevenirea cancerului – la prepararea poţiunii, dublati numărul căţeilor de usturoi; consumaţi 2 linguri, de 3 ori pe zi, timp de 1 lună;

Astm bronşic (adjuvant)  – consumaţi 1 linguriţă de preparat, dimineaţa, pe stomacul gol; Balonări, indigestii – puneţi 2 linguri de preparat într-o ceaşcă de apă, pe care o încălziţi uşor (la o temperatură de maximum 40 de grade Celsius) şi o consumaţi imediat;

Impotenţă – într-o ceaşcă cu oţet de mere adăugaţi 7 căţei de usturoi uşor zdrobiţi; puneţi amestecul pe foc mic şi lăsaţi-l să fiarbă timp de 10 minute; strecuraţi, iar cât încă este călduţ, adăugaţi 1 lingură de miere şi consumaţi-l ca pe ceai;

 Scădere în greutate – consumaţi câte 1 linguriţă de amestec, dimineaţa şi seara, timp de 1 lună; Acnee – după demachiere, curăţaţi-vă tenul cu poţiunea de bază, în fiecare seară; lăsaţi să acţioneze timp de 10 minute, după care clătiţi cu apă călduţă, din abundenţă.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *