Trafic restrictionat temporar, pe podul Giurgiu-Ruse

Trafic restrictionat temporar, pe podul Giurgiu-Ruse

INFORMARE  20.10.2017

 Trafic restrictionat temporar, pe podul Giurgiu-Ruse

 Autoritățile bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, cu privire la faptul că, vineri, 20.10.2017, între orele 10:30 – 11:15, circulația pe podul Giurgiu – Ruse va fi întreruptă pentru lucrări de întreținere.

Având în vedere aspectele prezentate, vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență astfel încât la ridicarea restricției controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ. 

De asemenea, recomandăm participanților la traficul transfrontalier tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise la granița cu Bulgaria și consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

 

 

Purtător de cuvânt S.T.P.F. Dolj –

Comisar șef de poliţie Cazacu Dănuț

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *