Teroarea din Ghimpaţi … Video

Teroarea din Ghimpaţi … Video

“Mafia si politica”“O justiţie grosolană, impusă prin teroare, nu atât din respect pentru lege, cât din dorinţa de a evita cu orice preţ ca puterea publică să intervină în treburile ei. Mafia a reuşit să se impună ca arbitru şi pacificator şi ca executant rapid şi tăcut al unei justiţii întemeiate pe vechea lege a talionului”.

Acesta este modul de operare al mafiei siciliene ce pare că s-a instaurat şi în comuna Ghimpaţi din judeţul Giurgiu, acolo unde edil şef este Constantin Cărăpănceanu, membru de frunte al PSD-ului giurgiuvean. Este inacceptabil ca un primar, însoţit de nişte haidamaci, or de câtă protecţie politică ar beneficia, să violeze domiciliul unor oameni. Posibil ca acei oameni în decursul timpului să fi produs nişte fapte reprobabile. Dar să se ajungă la ameninţări, bătăi, violare de domiciliu şi toate acestea puse în practică de primarul comunei deja este mult prea mult. De la astfel de acţiuni de tip mafiot prin care se încearcă insuflarea ideii că noi suntem cei care conducem şi ne putem permite să facem tot ce vrem, fără teama că vom fi nevoiţi să răspundem în faţa legii urmare a protecţiei politice, se ajunge la stări conflictuale majore între localnici, conflicte prin care de regulă  se poate ajunge la crimă.

Sunt convins că IJP Giurgiu va lua toate măsurile legale împotriva celor care se fac vinovaţi de astfel de fapte ce pot avea urmări nefaste.

I.C.MANDU  

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *