Tactica dezinformarii prin zvonuri, ultima arma a primarului Barbu

Tactica dezinformarii prin zvonuri, ultima arma a primarului Barbu

După ce doamna deputat Liliana Ciobanu şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu am realizat că primarul Barbu nu este chiar aşa cum pare. Sau poate mă înşel eu atribuindu-i ceva care-i lipseşte cu desăvârşire, dar se foloseşte probabil de creierele altora care sunt în imediata lui apropiere şi care i-au şoptit că zvonul este modul cel mai rapid de transmitere a unei informaţii, mult mai rapid chiar decât tehnica modernă.

Aşa că, primarul a pus în practică ceea ce au citit alţii şi a început lansarea de zvonuri, dar nu ca să prezinte informaţii reale, ba dimpotrivă, dezinformări de cea mai joasă speţă.

Zilele trecute am fost contactat de doamna deputat Liliana Ciobanu, care oripilată de modul  josnic cum înţelege primarul Barbu să facă campanie a dorit să dezmintă zvonurile apărute în oraş, cum că dumneaei şi-a anunţat candidatura pentru primar în urma unei înţelegeri cu încă primarul Giurgiului, ca în acest fel ceilalţi candidaţi să nu mai aibă şanse. Legat de acest aspect doamna deputat a spus:

„ La câteva zile după ce mi-am anunţat candidatura, mai multe cunoştinţe m-au întrebat dacă candidez pentru primar, ca să-l susţin pe Barbu. Bineînţeles că am negat aşa ceva . Nu am avut şi nu am intenţia să am vreo discuţie cu acest om. A reuşit să mă păcălească odată, dar în mod cert acest lucru nu se va mai repeta. Le-am întrebat pe cunoştinţele mele cine le-a dat o astfel de informaţie falsă şi mi-au spus că Barbu le-a spus acest lucru la una din întâlnirile pe care  le-a avut cu cetăţenii. Domnului Barbu cred că ar trebui să-i spună cineva că încă nu a început campania electorală, iar campania pe care şi-o face, crede el mascată de aşa zisele vizite de lucru în teren, nu este de loc demnă de un om cinstit cum se pretinde a fi.  Candidez pentru postul de primar pentru că sunt convinsă că sunt mult mai capabilă decât Barbu şi decât 80% dintre ceilalţi candidaţi şi nu în ultimul rând, pentru că-mi pasă de Giurgiu şi giurgiuveni. Îmi asum această candidatură în urma deselor discuţii pe care le-am avut de-a lungul timpului cu foarte mulţi giurgiuveni. Ca şi concluzie, nici chiar într-o situaţie absurdă nu l-aş susţine pe Barbu.”

A conchis doamna deputat Liliana Ciobanu.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *