Surse judiciare: Bădălău a sunat-o insistent pe Andronescu să introducă în sistemul informatic al Politehnicii diploma falsă a fostului șef al Transelectrica

Surse judiciare: Bădălău a sunat-o insistent pe Andronescu să introducă în sistemul informatic al Politehnicii diploma falsă a fostului șef al Transelectrica

Surse judiciare au declarat pentru ziarul Curentul că Niculae Bădălău a insistat telefonic pe lângă Ecaterina Andronescu, președintă a Senatului Universității Politehnice București pentru a introduce diploma falsă a fostului director general de la Transelectrica, Marius-Dănuț Carașol, în sistemul informatic al Universității Politehnice dar aceasta nici n-a vrut să audă. Bădălău a invocat inclusiv faptul că el a susținut-o în fața colegilor după ce ea trimisese scrisoare deschisă anti-Dragnea dar Andronescu a rămas fermă pe poziție. La insistențele lui Bădălău, Andronescu a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Mircea Coșea spunându-i că diploma lui Carașol este falsă și că acesta a fost student dar nu a absolvit Politehnica și asa s-a terminat Odiseea impostorului în fruntea Transelectrica.

Carașol a fost selectat de Ministerul Economiei și pus în funcție pe 21 decembrie 2018 de proaspătul ministru Niculae Bădălău, înlocuindu-l pe omul fostului ministru al Economiei, Dănuț Andrușcă.
Marius Carașol (45 de ani), originar din Teleorman, este de profesie electrician, absolvent în 1992 al unui liceu industrial din Alexandria. A lucrat ca electrician ”full time” din 1993 până în 2006 la Electrica Muntenia, apoi a devenit Adjunct șef unitate operativă la Enel Distribuție Muntenia.
Acum Carașol este anchetat pentru fals și uz de fals, precum și pentru practicarea unei meserii fără drept.
Dacă Bădălău reușea să introducă diploma în sistemul informatic, nu mai ancheta nimeni prin vreo percheziție informatică iar Politehnica ar fi răspuns că diploma e reală.
Carașol, electrician și instalator priceput, e omul de casă al lui Bădălău, bun să-i rezolve toate problemele tehnice ale acestuia. Chiar și la nunta fiicei lui Bădălău desfășurată anul acesta pe 14 iunie la un local de fițe de pe strada Mesteacănului din Snagov, Carașol a rezolvat pana de curent care lăsase invitații în beznă aducând rapid două generatoare în miez de noapte. Doar îi știe el pe „băieții de la intervenții”. Rămâne să vedem dacă Bădălău a plătit pentru generatoare sau le-a folosit gratuit ca taxă de politician șmecher, că altfel intră „băieții de la intervenții” la delapidare.
Se spune că electricitatea s-ar fi întrerupt chiar când se pregăteau să cânte cei doi maneliști preferați ai lui Bădălău, Adrian Caval și Măru din Chitila, cei care îi promiteau anul trecut grobianului politician PSD, fost hoț de cereale condamnat în tinerețe, că o să se pi..e pe Diaspora.

Sursa: Curentul.ro

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *