Sunteti asteptati la Cafeneau din Turnul Ceasornicului la o partida de table

Sunteti asteptati la Cafeneau din Turnul Ceasornicului la o partida de table

Primele indicii ale jocului de table  vin de dincolo de timp, din Egiptul antic unde se practica Senet, tot pe o tablă specială, mutările pieselor fiind decise prin mișcarea zarului. În Mesopotamia, un alt strămoș al tablelor se numea Jocul Regal al lui Ur. Iar în Iran, în orașul Shahr-i Sokhta au fost descoperite semne ale unui joc asemănător, datând din jurul anului 3000 Î.H. 

Jocul de table propriu-zis a apărut pentru prima data în Europa în secolul XI, și a fost repede adoptat de pasionații jocurilor de noroc.

Ei bine, dragi giurgiuveni pasionați ai jocului de table, Cafeneaua din Turnul Ceasornicului vă oferă posibiltatea ca într-un cadru intim, cu iz puternic de istorie, asezonat cu aroma unei cafele de excepție, vă invită să jucați table, prilej cu care puteți depăna amintiri, Și pentru ca acestea să fie cât mai frumos redate, puteți degusta în tihnă un pahar de vin bun, din cele mai nobile soiuri de viță de vie românești.

Și asta nu-i tot ! Amfitrionii cafenelei vor organiza pentru dumneavoastră,  pasionații acestui joc,  adevărate turniruri de table unde învingătorilor li se vor oferi în afară de binemeritatele diplome și cadouri surpriză .

Sunteți așteptați în fiecare săptămână de luni până joi, la Cafeneaua din Turnul Ceasornicului  să vă delectați jucând table. Poate așa mai uitați de răul și urâtul care ne înconjoară ca o chingă ce se strânge parcă pe zi ce trece din ce în ce mai tare.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *