”Suferind” de mai bine de șase luni, șeful DRDP București le urează ”de bine” românilor, cu trabucul în mână

”Suferind” de mai bine de șase luni, șeful DRDP București le urează ”de bine” românilor, cu trabucul în mână

După ce, în vară – tot în concediu medical – posta fotografii de pe malul mării, în Grecia, șeful DRDP București – la fel de ”bolnav” și acum, postează fotografii de la Revelion, în care pare sănătos tun

Soțul deputatei de Giurgiu Elena Dinu (protejata lui Niculae Bădălău), Daniel Dinu încasează, ca director al DRDP, aproape 30.000 de lei lunar, fără a avea, însă, niciun fel de experiență sau competență în domeniu.

Simțind că are ”zilele numărate” în această funcție, Dinu s-a îmbolnăvit subit și a intrat în concediu medical, astfel că nimeni nu se poate atinge acum de el.

”Boala” lui Dinu este, se pare, una gravă, atâta timp cât concediul medical se tot prelungește, de vreo șase luni încoace…. Și nu este de mirare, atâta timp cât consoarta sa este de profesie medic, este secretarul Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților și controlează tot ce mișcă în lumea medicală din Giurgiu.

Nu se știe de ce boală suferă, exact, Daniel Dinu, dar ar fi interesant de aflat, mai ales că se pare că acesta a trecut și de o comisie medicală care ar fi confirmat diagnosticul. Un diagnostic ce îi costă pe români în jur de 20.000 de lei lunar, atât cât primește directorul Dinu pentru acest concediu medical – din bugetul de stat.

Și, dacă în vară, Dinu posta pe rețelele de socializare fotografii în care apărea alături de soție într-o ”binemeritată” vacanță pe litoralul grecesc – fără a da vreun semn de boală, deși și atunci, ca și acum, era în concediu medical – acum, acesta apare la fel de vesel și zâmbitor, tot alături de soție, cu un trabuc în mână, de Revelion, urând ”de bine” tuturor românilor.

La fel de ”bolnav”, pentru că, din informațiile noastre, Daniel Dinu este, în continuare, în concediu medical, păstrându-și și funcția și banii frumoși ce îi intră în cont lună de lună…

Sursa: Puterea.ro

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *