SUA, invadate de EXTRATERESTRI! Un GRUP de OZN-uri, in TREI locatii DIFERITE, in ACEEASI ZI

SUA, invadate de EXTRATERESTRI! Un GRUP de OZN-uri, in TREI locatii DIFERITE, in ACEEASI ZI

În mai puțin de opt ore, în SUA au fost semnalate trei cazuri asemănătoare. Oamenii au reclamat grupuri de OZN-uri care au apărut pe cer.

Prezența extratereștrilor pe Terra începe să aibă cât mai multă atenție, atât din partea mass-mediei, cât și din partea anchetatorilor. Ultimele cazuri, înregistrate, dau fiori omenirii. 

Detaliile celor trei înregistrări, precum și informațiile oferite de martori sunt analizate atent de NUFORC, Centrul Național de Raportare a OZN-urilor. 

Primul caz a fost în Pasadena, California, la ora 12:45. Acolo au fost văzute cinci OZN-uri circulare, susțin martorii. 

“Vărul meu a ieșit să arunce gunoiul. S-a întors rapid și ne-a spus că sunt OZN-uri afară. Inițial, am crezut că glumește, dar acestea au fost observate de mine, nevasta mea și copiii. Totul a durat mai mult de 15 minute”, a precizat un martor, citat de express.co.uk.  Celelalte două evenimente au avut loc în Carlsbad, California, la 14:30 și Hollywood, Florida, la 20:00. 

Poziția pe care NUFORC o are față de evenimentele prezentate alimentează ipoteza martorilor. “Sunt mai mulți martori ai evenimentelor. Înregistrările video au însoțit raportul scris. Ideea noastră inițială a fost aceea că obiectele puteau fi păsări, dar nu aveau comportamentul specific”. Controversele în jurul cazului vor continua și zilele următoare, în funcție de rezultatul raportului. 

Sursa Evz.ro

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *