Stimati giurgiuveni,

Stimati giurgiuveni,

Au fost în ultima vreme multe momente dificile, cu neajunsuri, cu greutăți, cu grija zilei de mâine. Cu toate acestea, am întâlnit în această campanie giurgiuveni frumoși, cu inițiativă, oameni care au demonstrat din punct de vedere profesional, dar și oameni capabili care pot și vor să muncească.Știu că, alături de echipa de consilieri, pot să schimb situația grea în care se află în momentul de față municipiul Giurgiu.

Mă cunoașteți pentru că m-ați văzut în mijlocul dumneavoastră de atâtea ori, chiar și înainte de a începe activitatea politică. Sunt giurgiuvean și mi-am desfășurat activitatea profesională în orașul în care trăiesc.

Vă propun o echipă de profesioniști, de oameni care au confirmat în profesiile lor și care pun suflet în tot ceea ce fac. Am dat dovadă de responsabilitate și seriozitate în acțiunile noastre de până acum și la fel vom proceda pe viitor.

În această campanie ne-am aflat în mijlocul giurgiuvenilor, am discutat cu fiecare în parte și am notat toate situațiile dificile cu care se confruntă. Am reușit astfel să elaborăm un program politic complet ce reprezintă suma nevoilor, dorințelor și problemelor dumneavoastră.

Dezvoltarea orașului nostru pleacă de la o administrație locală modernă și eficientă care să dea dovadă de transparență și aibă la bază permanentul dialog cu cetățenii. Oamenii trebuie să știe din timp ce vrem să facem, să-și poată spune punctul de vedre și aibă acces la toate informațiile care privesc licitațiile publice, contractele și sumele alocate acestora întrucât cea mai importantă opinie este cea a contribuabilului.

Vă rugăm să analizați atent oferta noastră atât în materie de oameni, pe care i-am ales cu grijă, cât și în materie de proiecte pentru care ne asumăm toată responsabilitatea și să votați pentru Giurgiu omul gospodar Nicolae Florian și echipa sa de profesioniști !

Cu deosebită considerație, mereu alături de dumneavoastră,

Nicolae Florian

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *