Soc !!! Deputatul PSD de Giurgiu Elena Dinu s-ar putea sa aiba nevoie de dioptrii mai mari …

Soc !!! Deputatul PSD de Giurgiu Elena Dinu s-ar putea sa aiba nevoie de dioptrii mai mari …

De  câte ori aflu că un parlamentar PSD produce câte-o gafă impardonabilă sunt profund dezamăgit. Acum, la doar câteva zile după Crăciun trebuie să vă fac o mărturisire. La alegerile parlamentare din 2016 am votat cu PSD-ul. Am făcut acest lucru din cauza unui principiu al contrariilor. Nu am vrut să fiu de acord cu primarul Barbu care într-o conferință de presă înainte de alegeri a spus că nu este de acord ca pe listele parlamentare să apară Elena Dinu ca și candidat PSD,  pe care o consideră traseistă politică. În fața unei astfel de declarații, împotriva voinței mele m-am transformat într-un fel de Gigi contra și am votat lista PSD. Cu toate că nu-mi convine iată-mă acum pus în fața faptului împlinit și să recunosc încă o dată că Barbu a avut dreptate.

Din acest considerent sunt vinovat pentru că și eu în nemernicia mea am contribuit ca un om ca Elena Dinu să ajungă deputat de Giurgiu. Este inadmisibil ca un parlamentar giurgiuvean să poată fi de acord cu inepțiile scrise pe hârtia igienică găsită în coșul justiției, în timp ce își curăța mitraliera cu care voia să împuște manifestanții din februarie anul trecut, manifestații prilejuite de mizeria de Ordonanță 13, acest deputat pe numele său Cătălin Rădulescu … chiar nu merită să mai scriu nici un cuvânt despre un astfel de personaj.

Nu găsesc nici o explicație logică despre cum a putut deputatul meu de Giurgiu, medicul Elena Dinu să fie de acord cu astfel de inepții pe care le-a girat prin semnătură ?  Am să mă refer doar la două dintre modificările legislative pentru care doamna deputat a semnat.

Proiect legislativ pentru modificarea Legii Nr. 286/2009 privind codul penal, prin care abuzul în serviciu să fie stabilit la 200.000 de euro.

Pentru acestă modificare luăm în discuție un caz ipotetic. Să presupunem că un director de spital angajează personal auxiliar. Numai că directorul nostru pretinde de la cei ce urmează să fie angajați o mită de 5.000 de euro. Întrebare: Doamna deputat Elena Dinu îl consideră pe acest director  prezentat în această situație ipotetică pe care o folosim drept exemplu de caz, un penal ordinar? Da sau nu ?  Dacă nu este de acord  cu acest proiect legislativ utopic, de ce a semnat ? Sau da,  și atunci  înțelegem  că doamna deputat, fost director de spital este de acord cu această modificare legislativă ? Nu știu. Sper totuși ca doamna Elena Dinu, parlamentar de Giurgiu să ne răspundă, mie și celorlalți ca mine care am votat  ca domnia sa să ajungă ajungă deputat, iar acum ne simțim vinovați pentru felul în care ne reprezintă în Parlament.

Legat de cea de-a doua modificare mă voi rezuma doar să vă prezint ce a scris Grigore Cartianu despre acest lucru:

9 PSD-ISTE NERUȘINATE VOR SERVICII SEXUALE LA BIROU

Una dintre multele aberații propuse de 39 de parlamentari PSD, prin proiect de lege, este eliminarea din Codul Penal a infracțiunii privind folosirea abuzivă a funcției în scop sexual.

Șocant este că printre cei 39 de inițiatori se numără și 9 femei, toate deputate: 
* Adreea Cosma (Prahova)
* Laura Moagher (Prahova)
* Rodica Paraschiv (Prahova)
* Simona Bucura-Oprescu (Argeș)
* Elena Cristina Dinu (Giurgiu)
* Daniela Oteșanu (Vâlcea)
* Elvira Șarapatin (Gorj)
* Natalia Intotero (Hunedoara)
* Aida Căruceru (București).

Înțeleg că unora ca Liviu Pleșoianu și Cătălin Rădulescu li se pare normal să beneficieze de servicii sexuale complete din partea secretarei sau a contabilei, chiar dacă nu scrie în fișa postului. Dar să gândească la fel și cele 9 femei nerușinate, asta numai în bordelul politic PSD era posibil! ”

Așteptăm lămuriri de la doamna deputat de Giurgiu Elena Dinu cu privire la motivul sau motivele care au determinat-o să semneze astfel de abjectități legislative. Se spune că omul este supus greșelii.  Sper ca Elena Dinu să-și corecteze  greșeala și pe viitor să fie mult mai atentă la ce semnează. Doamne ferește să semneze vreun document prin care recunoaște că-i este datoare cuiva câteva sute de mii de euro.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *