Și dacă ar candida singur domnul Danciu nu iese Președinte, a spus într-o postare pe facebook senatorul PNL Toma Petcu

Și dacă ar candida singur domnul Danciu nu iese Președinte, a spus într-o postare pe facebook senatorul PNL Toma Petcu

Voi clarifica totuși unele lucruri legate de organizarea alegerilor din respect pentru Organizația noastră, pe care oricum domnul Danciu o desconsideră și jignește prin simpla sa candidatura.

1. Nu mă surprinde că domnul Danciu face afirmații legate de întâlnirile oficiale, cum că nu se mai țin. Dumnealui caută scuze în avans. Pe lângă faptul că nu cunoaște statutul, nu s-a obosit să îl citească, e și foarte dezinteresat de ceea ce se întâmplă în Partidul Național Liberal. Pot exemplifica asta, în primul rând, prin faptul că, deși cunoscând foarte bine programul din tot județul, nu a participat la nicio ședință a vreunei organizații, oricare.

În al doilea rând, dumnealui este membru al organizației secției de votare 24 din municipiul Giurgiu, iar atunci când a fost convocat să participe la ședința de constituire a secției de votare, acesta nu a participat și nici soția sa, doamna Dana Danciu, amândoi fiind membrii secției respective. Nu s-au prezentat! Nu i-a interesat! Deloc! “La firul ierbii” cum vă păcălește că participă, nu s-a obosit nici măcăr să coboare din scara blocului!

2. Să spună domnul Danciu câți președinți de organizație ii semnează moțiunea și câte mâini ale membrilor PNL și consilierilor locali PNL din organizațiile locale a strâns în această campanie. 😀

3. Nu ca ar exista comparație, dar biroul domnului președinte Dan Motreanu de la Bruxelles, cum zice domnul Danciu, a fost mai aproape de județul Giurgiu, decât apartamentul acestuia din municipiu! Pentru ca domnul Motreanu a fost prezent în toată campania internă și nu există om în organizație care să fi făcut mai mult door to door la toate ultimele rânduri de alegeri în toate localitățile din județ, ceea ce domnul Danciu nu a făcut vreodată de când este membru PNL! Domnul Dan Motreanu cunoaște fiecare organizație,fiecare președinte de organizație, fiecare primar și ales local, iar în această perioadă a participat la majoritatea ședințelor de constituire din județ. A fost prezent în localitățile noastre și, bineînțeles, că este atributul celor doi primivicepreședinți să organizeze și să participe la orice altă activitate de alegeri acolo unde președintele nu poate să ajungă, din diverse motive.

Spre deosebire de domnul Danciu, Dan Motreanu este un lider național și europarlamentar, și are atribuții de vicepreședinte la nivel național și europarlamentar, politice și de serviciu, atât la Bruxelles cât și la București. Așa cum se prezintă lucrurile, este foarte clar că Dan Motreanu, chiar și de la Bruxelles sau de la București, vede lucrurile mult mai bine decât Ciprian Danciu care, o bună perioadă, nu a avut nicio implicare în organizație. S-a observat implicarea sa doar în perioada alegerile locale, în niciun caz pro bono, ci cu interesul direct de a-și susține soția să devină consilier județean.

4. Domnul Danciu zice că s-a bătut cu Bădălau. Doar ca domnul Bădălau nici nu știe cine este, așa de tare si eficient s-a bătut! In schimb cel care l-a scos pe Bădălau din politica giurgiuveană și națională este Dan Motreanu! E ceva diferența, nu?!

5. Cât despre promisiunile din campanie, lucrurile sunt în plină desfășurare, și este clar că domnul Danciu nu are pic de pricepere despre administrație dacă nu știe nici măcar faptul că, primul pas spre a realiza un proiect este elaborarea unui studiu de fezabilitate și, bineînțeles, guvernul trebuie să-ți pună la dispoziție o schemă de finanțare. Fie că vorbim de fonduri europene sau naționale, schema de finanțare, după cum a spus și premierul Florin Cîțu, va fi asigurată pe fonduri naționale printr-un PNDL, strict pentru rețelele de gaz.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *