Senatorul PSD Răzvan Cuc invitatul emisiunii online “De vorbă cu Mandu“

Senatorul PSD Răzvan Cuc invitatul emisiunii online “De vorbă cu Mandu“

Luni, 19 iulie începând cu ora 17:00 în cadrul emisiunii “De vorbă cu Mandu“ difuzată de televiziunea online Cronica Giurgiuveană  invitat este senatorul PSD Răzvan Cuc.

Mă voi strădui să-l determin pe Răzvan să vă dezvăluie din culisele PSD-ului local din perioada în care era privit de foarte mulţi PSD-işti drept viitorul lider al partidului, pentru ca după o perioadă de timp, din considerente necunoscute publicului larg,  senatorul Răzvan Cuc părăseşte organizaţia PSD Giurgiu ca să se înscrie în organizaţia PSD Neamţ. Sperăm să aflăm împreună de la invitatul nostru cine nu l-a mai vrut în organizaţia PSD Giurgiu.

De asemenea cred că vom reuşi să aflăm de ce fostul prim ministru Tudose nu l-a mai vrut ministru la  Transporturi, cu toate că după părerea mea, şi nu numai, a fost singurul ministru care a avut curajul să se bată cu regii şi regişorii asfaltului. Să  fie oare motivul pentru care ministrul cu cele mai bune rezultate nu a mai fost dorit la conducerea ministerului Transporturilor ? Aceasta va fi o altă întrebare la care vom încerca să aflăm răspunsul de la senatorul Răzvan Cuc.

Cred că sunt foarte mulţi giurgiuveni care îşi doresc să-l revadă pe Răzvan Cuc. Acum nu numai că aveţi posibilitatea  să-l revedeţi, dar puteţi să-i adresaţi întrebări în direct.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *