”Mă raliez declarației comune a colegilor mei, un demers întru totul democratic, menit să salveze partidul într-un moment dificil.
Suntem cu toții datori să facem o analiză onestă și deschisă a situației în care a ajuns Partidul Social Democrat și să punem degetul pe rană, pentru că în politică nu e loc nici de sentimente, nici de resentimente.
Totodată, consider că, dacă scrisoare pe care am transmis-o către liderii partidului în cadrul şedinţei Comitetului executiv din ianuarie ar fi fost discutată, nu ne-am mai fi aflat astăzi în acest impas.
Suntem vulnerabili, ca partid și ca guvern, pentru că avem un lider vulnerabil, care atât prin situația sa juridică, cât și prin modul său de acțiune din ultima perioadă, a atras asupra PSD oprobriul unei însemnate părți a societății românești.
PSD este un partid care guvernează pentru oameni, și guvernează cu rezultate notabile. Este păcat ca din cauza unui context politic nefavorabil să fie minimalizate sau chiar puse în pericol proiectele majore din Programul de Guvernare pe baza căruia am câștigat alegerile.
Avem nevoie de clarificări, de decizii urgente, care să ne ajute să trecem peste acest moment și să rămânem uniți și coerenți în acțiunea noastră politică”, a declarat Niculae Bădălău pe pagina sa de socializare.

 

Interesant punctul de vedere al senatorului Bădălău vis-a-vis de scrisoarea prin care se dorește înlăturarea lui Liviu Dragnea de la cârma PSD. ”Să rămânem uniți și coerenți în acțiunea nostră politică”  a declarat  Bădălău în încheirea  postării pe facebook scrisă poate sus  pe vârful muntelui Olimp, acolo unde doar zeii au acces. Să fim uniți și coerenți  am înțeles, dar cu cine? Este bine știut că acum PSD este împărțiți în două fracții:  Unii mai puțini și insignifianți, susținătorii lui Fi-rea lui Pandele și cei mulți, susținătorii lui Dragnea. Mă întreb după o asemenea declarație vor mai fi statutare alegerile de la Giurgiu ? Alegeri despre care se spune că au fost nestatutare, existând și contestații în acest sens depuse de primari și deputați ai PSD Giurgiu.

Va mai face oare Dragnea greșeala să numească prefect omul lui Bădălău ? Pentru că dacă-i mai pune și prefectul agreat de el Giurgiu și giurgiuvenii nu mai au nici cea mai mică șansă să spere că lucrurile se mai pot îndrepta. Clanul cumetriilor va pune stăpânire pe Giurgiu.  

I.C.MANDU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *