Salariul lui Marian Mina pe o singură lună este egal cu salariul primit de un om vreme de doi ani plătit cu salariul minim pe economie

Salariul lui Marian Mina pe o singură lună este egal cu salariul primit de un om vreme de doi ani plătit cu salariul minim pe economie

Am nişte “prieteni” care vor să mă oprească în demascarea fărădelegilor pe care le fac, care au distrus familii transformându-i  în sclavi atât în propria ţară cât şi în afara graniţelor ei, şi asta doar  din dorinţa meschină de a deţine puterea pe care nu o puteau realiza decât din banii câştigaţi necinstit, chiar dacă pentru asta au călcat în picioare vieţile oamenilor nevinovaţi. Aceşti “prieteni” au încercat să-mi închidă gura prin şantaj târându-mă în faţa instanţei doar pentru faptul că am spus adevărul. Nu au reuşit. Acum îmi atacă familia, dar tot nu vor reuşi să mă transforme în laş. Şi am să le spun şi secretul de ce nu vor reuşi acest lucru: Pentru că există un Dumnezeu şi pentru că am un prieten care mă va ajuta să-mi port crucea cu demnitate.

Privesc cu milă şi compasiune la încercările disperate ale lui Marian Mina, încă preşedinte al CJ Giurgiu, de a-i mai păcăli în continuare pe oameni cu speranţa deşartă că va mai ajunge încă o dată ditamai preşedintele. Singurele lui atuuri sunt asfatările, altceva nimic. Pentru realizarea acestor asfaltări dacă ai bani de la guvern chiar nu ai nevoie de prea multă şcoală. Cum s-au făcut din punct de vedere calitativ, ce firme şi cum au fost câştigate licitaţiile, care este raportul lucrărilor de asfaltare cu privire la calitate şi preţ nu sunt eu în măsură să-mi dau cu părerea, sunt alte autorităţi ale statului îndriguite să verifice acest lucru.

L-am mai văzut pe Marian Mina “plângând” de mila salariaţilor de la DGASPG că nu şi-au primit salariile în luna mai aferente lunii aprilie. În urmă cu doi ani când la conducerea guvernului se afla PSD-ul aceeaşi instituţie a avut o întârziere la plata salariilor de patru luni. Atunci nu l-am văzut pe Mina să plângă cu lacrimi de crocodil şi să critice guvernul.

În data de 10 mai 2020 prefectul judeţului Giurgiu, Aneta Matei, în urma unor suspiciuni de neconformitate îi înaintează o adresă Ministrului Sănătăţii prin care solicită o verificare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu cu privire la modul cum au fost folosite fondurile alocate de către CJ Giurgiu şi fondurile primite din donaţii în contextul pandemiei. … Pe căi ocolite această adresă intră în posesia şefilor de la PSD. Probabil frica că se pot descoperi lucruri necurate a creat panică. Prin mijloacele lor de informare au sărit la gâtul prefectei că vezi doamne vor să le schimbe omul de la conducerea spitalului. De la o solicitare de verificare mai mult cu scop de informare şi până la demiterea unui director care şi-a câştigat funcţia prin concurs, aşa cum o fi fost el, e cale lungă. Dar dacă se descopereau accidental lucruri care puteau crea probleme? Aceasta-i întrebarea !

Mulţi dintre giurgiuveni se întreabă de ce-i trebuie atâta bataie de cap lui Mina ăsta ? Are parte de presă ostilă , doamne fereşte de vreun control cu adevărat, pentru că acum nu prea mai ţine cu şmecheria aia cu statul paralel bagă la închisoare oameni nevinovaţi. Oare nu stătea el mai bine casier la AND ?

Depinde ce-ţi doreşti de la viaţă!  E una să fi vătaf peste un judeţ şi alta să fi casier încasator. Un casier are un salariu minim pe economie şi micile găinării care nici aste nu prea mai ţin, pe când Marian al nostru care pânge de mila celor de la DGASPG că nu şi-au luat salariile cu toate că sunt tot în curtea consiliului judeţean, el, directorii şi consilierii lui care nu sunt deloc puţini şi-au luat salariile lună de lună în cuantum de 4.685.000 lei pe trimesrul – I – . Şi pentru că tot vorbim de salarii excelenţa sa Marian Mina are modestul salariu de 23.400 lei la care se adaugă 10% spor de antenna, aşa cum primesc toţi salariaţii, şi în plus între 25% şi 50%   pentru participarea în echipe de implementare a proiectelor cu finanţare europeană,  şi uite cum Mina are un salariu de 37.440 aproximativ,  cât primeşte un om plătit cu salariul minim pe economie vreme de doi ani !  Despre alte învârteli pentru rotunjirea veniturilor nu comentez. Dar dacă voi intra în  posesia vreunor documente cu siguranţă le voi pune la dispoziţia cititorilor mei.

Pentru veridicitate vă vom anexa listele cu salariile personalului din Consiliul Judeţean Giurgiu.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *