Sa mai indrazneasca cineva sa spuna ca politica nu este cea mai mare curva!!!

Sa mai indrazneasca cineva sa spuna ca politica nu este cea mai mare curva!!!

Nu ştiu dacă a fost conferinţă de presă a PNL-ului giurgiuvean în care Marin Anton, cât a fost preşedintele filialei PNL Giurgiu, să nu fi spus despre Niculae Bădălău, senatorul melcilor cum îl alintă giurgiuvenii, că este hoţ, că este analfabet funcţional, totul culminând cu bătaia pe care i-a administrat-o Bădălău lui Anton cu ocazia unei nunţi. Acest lucru neînsemnând că Bădălău a folosit cuvinte mai blânde atunci când venea vorba despre Anton. Curgeau invectivele unuia spre celălalt cu mai mult debit decât apa care curge din cascada Urlătoare.

Şi cu toate acestea, cu ocazia unei recente conferinţe de presă, Bădălău spune despre Anton :

“Nu îl compătimesc pe Marin Anton, dar sincer, era un om politic. Dacă e să fim realişti, Anton a făcut politică, nu numai în judeţul ăsta, era un om adevărat. Ce a mai rămas acum din PNL Giurgiu …”

Dacă până acum am fost sceptic, acum chiar m-am convins că politica este cea mai mare curvă. Ce dracu să mai înţeleagă sărmanii oameni după astfel de declaraţii decât că războaiele dintre politicieni nu sunt altceva decât praf în ochii proştilor! Da, da, scopul scuză mijloacele …

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *