Ruptura la varful PSD? Contradictii intre Liviu Dragnea si presedintele executiv al partidului

Ruptura la varful PSD? Contradictii intre Liviu Dragnea si presedintele executiv al partidului

La PSD pare să nu mai știe stânga ce face dreapta sau mai degrabă știe doar Liviu Dragnea care sunt deciziile majore luate în interiorul partidului.

Demisia Doinei Pană din Guvern obligă PSD să ia o serie de măsuri rapide. Aici apare și contradicția între cei doi lideri ai partidului Liviu Dragnea și Niculae Bădălău. În timp ce Bădălău susține că s-ar trece Ministerul Apelor și Pădurilor la Ministerul Mediului, dar că o astfel de decizie se va lua într-un Comitet Executiv care încă nu a fost convocat, Liviu Dragnea arată că acest Comitet Executiv va avea loc în următoarele zile.

Cel mai probabil Liviu Dragnea a luat decizia de convocare a Comitetului Executiv, însă a ”uitat” să-i anunțe și pe restul liderilor PSD.

“Da, e foarte adevărat că doamna Pană are probleme de sănătate. Doamna ministru Pană a tot ţinut, dar noi am rugat-o să rămână. A avut probleme şi noi am rugat-o să rămână, să rămână ca să încheiem bugetul şi tot, a făcut nişte eforturi foarte mari, are probleme de sănătate. În mod normal, pentru înlocuirea sa ar trebui întrunit CEx-ul PSD, dar ţinând cont că domnul preşedinte Dragnea a anunţat o restructurare a Guvernului înainte, în 2017, probabil va discuta cu premierul şi cu forurile competente din partid vizavi de ceea ce doresc şi cum dorim să arate noul Guvern. Din ce înţeleg eu, un Guvern mai suplu, cu ministere mai puţine. E posibil ca acest minister să treacă la Mediu (Ministerul Mediului – n.r.). Deocamdată nu am discutat (despre convocarea CEx – n.r.), abia astăzi a început munca”, a declarat Bădălău.

În același timp, Liviu Dragnea anunță convocarea Comitetului Executiv.

”Îi mulțumesc doamnei ministru Doina Pană pentru activitatea deosebită depusă în Guvernul României! 
#RadarulPădurilor, Codul #silvic, diminuarea defirișărilor ilegale, toate acestea și multe altele nu ar fi fost posibile fără implicarea doamnei ministru!”, a spus Dragnea. 
Propunerea pentru noul ministru va fi stabilită în cadrul Cex care va fi convocat zilele următoare”, arată Liviu Dragnea.

Stiripesurse.ro

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *