„Romania e condusa de nimeni” a declarat Victor Ponta

„Romania e condusa de nimeni” a declarat Victor Ponta

Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa lui Dacian Cioloș. Ponta îl consideră pe prim-ministru direct răspunzător de situația actuală a României.

“Nu vreau ca România să importe energie. E o bătălie economică. Dacă până în 2015 am dus-o bine. În 2016, s-a inversat. E bine pentru alții și e rău pentru România.

Daca vă uitați la primele 50 de companii din România, mai sunt 3 românești. Una dintre ele este Romgaz, iar Guvernul a schimbat conducerea pentru că făcea profit, probabil. Mai e una privată până o sa auzim că a venit vreo percehzhiție. Trebuie să ne supărăm pe cei care conduc România ca nu-și apără interesele. Țările de la Visegrad se bat pentru interesele lor.

Mergem într-o direcție foarte proastă pentru România. Avem niște politicieni care nu gândesc. Eu zic să ne luptăm pentru România. Doamna Merkel se bate pentru Germania, mai întâi. Asta ar trebui să facem și noi, dar cu Guvernul Cioloș nu se întâmplă asta.

Acest Guvern este la putere pentru că s-a considerat că Guvernul meu este de vină pentru catastrofa de la Colectiv. Atunci când vii la putere și acuzi pe cei care au fost înaintea ta, să nu te superi că după aia ești de vină pentru tot. În acest moment, România nu este guvernată. România nu este condusă de nimeni” a spus Victor Ponta la România TV.

Sursa dcnews.ro

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *