Redeschiderea Şcolilor Profesionale de Arte şi Meserii constituie o prioritate pentru CJ Giurgiu

Redeschiderea Şcolilor Profesionale de Arte şi Meserii constituie o prioritate pentru CJ Giurgiu

Ieri, 26 februarie, a avut loc o întâlnire de lucru pe tema promovării școlilor profesionale. Au participat Deputatul Alexandru-Ioan ANDREI, Președintele Consiliului Județean Giurgiu Dumitru BEIANU, Vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu Elisabeta MIHALCEA, Primarul Municipiului Giurgiu Adrian ANGHELESCU, Viceprimarul Silviu DUMITRESCU și reprezentanți ai mediului de afaceri precum şi conducerea Zonei Libere, respectiv Liviu Cartojan director general şi Mihai Matei director general adjunct.

Întâlnirea a fost organizată sub egida Consiliului Județean Giurgiu și s-a desfășurat la administrația Zonei Libere Giurgiu.

S-a discutat asupra unui plan de management, asupra posibilității de a include în cadrul grupelor de învățământ giurgiuvean a claselor liceale profesionale cu meseriile căutate cu scopul atragerii de personal nou și calificat, care la acest moment reprezintă o necesitate a multor companii, dar și a celor care activează în zona liberă Giurgiu și în sudul județului Giurgiu.

Una din prioritățile administrației județene este dezvoltarea învățământului prin școlile profesionale, în vederea formării şi dezvoltării profesionale.

Anexăm  inregistrarea video integrală a întâlnirii de lucru:

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *