Raluca Geantă, directoarea şcolii generale din Malu Spart, ca să-şi păstreze postul încearcă să intimideze Inspectoratul General Şcolar din Giurgiu printr-o ieşire în stradă alături de membri şi simpatizanţi PSD

Raluca Geantă, directoarea şcolii generale din Malu Spart, ca să-şi păstreze postul încearcă să intimideze Inspectoratul General Şcolar din Giurgiu printr-o ieşire în stradă alături de membri şi simpatizanţi PSD

Vedem din ce în ce mai des probleme personale transformate în vendete politice. Un astfel de caz este şi cel al directoarei şcolii gimnaziale din Malul Spart, Geantă Racula, care doar pentru faptul că este cumnata fostului senator şi fost preşedinte al PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, crede dumneaei că postul de director i-a fost făcut cadou pe viaţă. Despre examenul pentru ocuparea funcţiei, gurile rele spun că a fost dat cu căştile de telefon la urechi. Nu ştiu dacă acest lucru s-a petrecut în realitate, eu mai degrabă înclin să cred că este doar o răutate venită din partea unor cârcotaşi.

Dar nu putem să ascundem faptul că fosta doamnă director este un fan  declarat pro  PSD, aşa cum rezultă şi din fotografia pe care o prezentăm mai jos.

Din cealaltă imagine rezultă în mod evident că Geantă Raluca nu este străină de propaganda în favoarea PSD. Directoarea apare alături de nişte copii cu suflete pure, ca să mai şi glumim, copii încă neînregimentaţi politic, cu membri de frunte ai PSD în care apare Rodica Bădălău soţia lui Niculae Bădălău, Leontin Zamfir  viceprimar PSD, Răzvan Cuc în perioada respectivă Ministrul Transporturilor, Daniel Trăistaru primar PSD, Daniel Cosmin Lazăr consilier judeţean PSD şi candidat la Camera Deputaţilor din partea PSD. Imaginea a fost mult mediatizată pe facebook.

Azi, pe o vreme de nici câinele nu-ţi vine să-l dai afară din casă, Geantă Raluca a pus în scenă un spectacol de tot grotescul  în care simpatizanţii şi membrii PSD îşi arătau indignarea  jucându-şi rolurile cu mare măiestrie.  Cea mai vehementă în faţa camerei de luat vederi era Mihăiţă Fănuţa a cărei familie are relaţii lucrative cu familia Bădălău.

Tot acest circ nu a avut alt scop  decât inducerea în eroare a opiniei publice, deoarece Geantă Raluca nu poate înţelege că o funcţie, fie ea şi de director de şcoală nu este pe viaţă.

Pentru corecta dumneavoastră informare vis-à-vis de ce s-a întâmplat la şcoala gimnazială din localitatea Malu Spart, judeţul Giurgiu  legat de revocarea din funcţie a directoarei Geantă Raluca am contactat-o telefonic pe Adelina Sârbu,  inspector general şcolar care a spus:

“Motivul revocării este unul cât se poate de simplu şi legal din punctul meu de vedere. În data de 9 ianuarie contractul de management la şcoala gimnazială din comuna Malu Spart al doamnei Raluca Geantă s-a încheiat. Precizez că la toţi directorii de şcoli cărora le-a expirat contractul niciunul nu a fost prelungit. Am numit un director interimar, un om care nu are nicio apartenenţă politică. Este o persoană cu care consider că pot colabora mult mai bine din punct de vedere instituţional.

În momentul în care Ministerul Educaţiei va lua decizia de a organiza un concurs pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct doamna Geantă se poate înscrie la concurs.

Doresc să mai fac o singură precizare:  Revocarea din funcţie a doamnei Geană nu are absolut nici o conotaţie politică. Legea nu se poate aplica unidirecţional funcţie de partidul din care facem parte sau a presiunilor politice făcute în stradă. Dacă doamna Geantă va câştiga concursul cu siguranţă va fi repusă în funcţie.“

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *