Purtătorul de cuvânt al PNL Giurgiu, Constantin Dumitru este o persoană ce poate fi uşor atacată de cei care sunt împotriva partidului

Purtătorul de cuvânt al PNL Giurgiu, Constantin Dumitru este o persoană ce poate fi uşor atacată de cei care sunt împotriva partidului

În urmă cu câteva zile pe WhatsApp mi-a apărut următorul mesaj:

Constantin Dumitru a creat grupul “Comunicator PNL Giurgiu”

“Buna ziua doamnelor si domnilor! Infiintarea acestui grup vine in urma deciziei BPJ al PNL Giurgiu, decizie prin care am fost desemnat purtator de cuvant al PNL Giurgiu. Aici vor fi postate comunicatele de presa ale PNL Giurgiu precum si alte informatii necesare unei bune comunicari intre PNL Giurgiu si media locala. Cu stima, Constantin Dumitru, purtator de cuvant al PNL Giurgiu.”

Putem spune că apariţia unui purtător de cuvânt în PNL Giurgiu este un lucru bun pentru că în ultima perioadă PNL-ul giurgiuvean părea un partid închis pentru inventar. Singura întrebare lansată în eter este următoarea: Constantin Dumitru era singura alternativă pentru această funcţie în partid ?

Voi încerca în câteva cuvinte să explic ce m-a determinat să lansez această întrebare. Încă de la început ţin să lămuresc următorul aspect. Constantin Dumitru este un foarte bun comunicator, mai ales datorită excelentei sale prezenţe de spirit care îi dă posibilitatea să nu poată fi pus în dificultate prin aşa zisele întrebări incomode adresate de jurnalişti.

Dar dacă ţinem cont de imaginea partidului despre care se face atâta caz, mai ales acum în prag de alegeri prezidenţiale, nu cred că Dumitru Constantin  este tocmai imaginea potrivită dacă luăm în calcul  faptul că în trecutul apropiat a avut probleme cu legea din cauza cărora şi-a pierdut inclusiv funcţia de primar. Ei bine, din punctul meu de vedere această numire nu face altceva decât să le dea apă la moară cârcotaşilor, celor care sunt împotriva PNL-ului. Şi sincer nu sunt puţini.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *