PSD-ul se metamorfozeaza in PCR

PSD-ul se metamorfozeaza in PCR

Nu mai suport. Pur şi simplu nu mai suport să mă uit la dezbaterile de la televizor. Pur şi simplu am impresia că trăiesc un coşmar din care nu reuşesc să mă trezesc. În ultima perioadă nu văd altceva decât nişte trompete ale  lui Liviu Dragnea care încercă să demonstreze că noi suntem orbi iar el şi ei sunt deştepţi, puternici, deţinătorii adevărului absolut. Nici cel puţin nu le este ruşine de adevăratele valori din ţara noastră! Oameni de o probitate profesională de necontestat care din păcate nu au curajul să preia frâile acestei ţări care alunecă pe o pantă ce duce în mod direct şi ireversibil spre haos, spre anarhie şi ce este cel mai grav spre dictatură.

Eu cred că Liviu Dragnea în mod normal atunci când a constituit guvernul a ales cei mai buni oameni ca să-i titularizeze miniştri. Le-a pus în braţe un aşa zis program de guvernare al lui şi al excrocului de Darius Vâlcov, o  hahaleră! Un program irealizabil şi acest lucru nu-l spun eu îl spun economişti de certă valoare explicând cât se poate de simplu, inclusiv pe înţelesul oamenilor politici care nu pot emite pretenţii că sunt specialişti în acest domeniu. Ei, marea majoritate a politicienilor au un bagaj de maxim 100 de cuvinte pe care le repetă ca o placă de patefon cu şanţ. Ei bine fraţilor PSD-işti dacă aţi nominalizat cei mai buni specialişti pentru guvern de unde mama dracu luaţi alţii  mai buni să facă din căcat bici şi să mai şi troznească ? Îmi cer scuze faţă de cititorii mei dar acum când scriu sunt foarte nervos. De unde credeţi voi specialiştii lui peşte prăjit că veţi scote bani pentru măriri de salarii!  Acum se pare că top modelul Olguţa Vasilescu a ciopârţit legea salarizării de nici dracu nu mai ştie cine va primi salarii mărite şi cine diminuate, când vor intra în plată acestea, poate undeva aproape de paştele cailor, de unde veţi lua bani pentru pensii când avem mult mai mulţi pensionari decât angajaţi care să contribuie la fondul de pensii, de unde bani când tot prin minunatul program de guvernare aţi redus taxele şi impozitele.

Sau vă gândiţi deja la alte taxe şi impozite mult mai mari ca să vă acoperiţi neputinţa de a guverna o ţară. În toţi cei 27 de ani de la aşa zisa revoluţie nu cred că România a mai trăit un asemenea simulacru politic cum practică PSD-ul acum. Toată povestea asta cu evaluarea guvernului nu-i altceva decât praf în ochii proştilor. Aici nu-i vorba decât de dorinţa avidă a lui Dragnea şi a acoliţilor lui de preamărire. În acest mod nu acţionează decât oamenii mici, fără pic de caracter.

Pentru ca tu Dragne să ajungi un fel de capo di tutti capi,  fiecare dintre miniştrii cabinetului Grindeanu ţi-au adus sute de mii de voturi, au minţit pentru tine asumându-şi un program în care nu credeau nici 1 la %  , şi tu ce faci Dargne?  Ştergi pe jos cu ei pentru că ai simţit că-ţi fuge preşul de sub picioare, că oamenii din PSD începuseră să-i acorde mai multă importanţă lui Grindeanu decât ţie şi atunci ca să nu pierzi terenul definitiv şi irevocabil cu o ultimă zârcolire ce ţi-ai spus: Hai dragilor să-i dăm jos că li se urcă democraţia la cap.

Se tot vorbeşte de faptul că PSD-ul deţine majoritatea şi sunt legitimi. Legitimi să ce ? Aveţi voi PSD-iştii  vreo legitamaţie specială dată de Dumnezeu să vă bateţi  joc de poporul român ? Vă place ca o ţară întreagă să stea cu mâinile în sân, să nu facă şi să nu spună nimic,  ba dacă se poate să vă  şi  aplaude  impotenţa politică de care daţi dovadă?

Vă creditam şi spuneam şi eu că sunteţi legitimi şi că ne merităm soarta dacă reprezentaţi jumătate din populaţia cu drept de vot a României, dar voi reprezentaţi cam 20%,  şi atunci  noi ceilalţi 80%  ce să facem? Să  vă lăsăm să  faceţi tot ce vă trece prin cap, să furaţi tot ce se mai găseşte prin ţara noastră doar îl aveţi pe Vâlcov drept mentor. Mai aveţi să ne scoateţi la mezat precum vitele înainte de a le duce la abator. Dar eu vă dau un sfat prietensc potoliţi-vă până nu e prea târziu. Poporul român rabdă multe dar şi când nu mai poate…

Prezentul articol este un pamflet. Prietenii ştiu de ce.                      

I.C.MANDU

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *