PSD-iştii se laudă că au câştigat chiar şi atunci când au pierdut …

PSD-iştii se laudă că au câştigat chiar şi atunci când au pierdut …

Viorica Dăncilă, candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale, a pierdut primul tur  într-un mod lamentabil. Discursul prezidenţiabilei, fără conţinut, ce lesne putea fi comparat cu muzica ascultată pe un disc de vinil cu şanţ, nu a reuşit să-şi convingă propriul electorat. Marota cu noi sunt aleşii poporului şi ne putem permite să facem ce vor muşchii noştri umflaţi cu steroizii obţinuţi de aleşii PSD din contractele cu statul, mai mult sau mai puţin legale, s-a spulberat precum s-a spulberat ce a făcut Bădălău pe Diaspora împotriva vântului.

Să vii şi să te lauzi că ai câştigat alegerile într-un judeţ PSD-ist, aşa cum este Giurgiu, în care majoritatea primarilor au devenit PSD-işti urmare a minunatei Ordonanţe de Urgenţă 55, cea care le-a permis primarilor pe parcursul unei luni de zile să migreze de la PNL la PSD şi să obţi doar 42% din voturi, în timp ce PNL a câştigat peste 30% din voturile electoratului cu doar 6 primari, chiar este de-a râsul plânsul. Şeful PSD-ului giurgiuvean, în oraşul lui de reşedinţă Bolintin Vale şi în comuna natală Ogrezeni, acolo unde oamenii ştiu ce hram poartă Bădălău, a câştigat Iohannis. Din informaţiile noastre, mai mulţi primari PSD nu s-au implicat mai deloc în campanie, semn că a început să-i cam doară fix în moţul băştii de ordinele venite de la Bădălău. Cel mai elocvent exemplu în acest sens fiind cel din oraşul Mihăileşti unde PSD-ul a pierdut fără drept de apel.

Oricât ar încerca “săracul” Bădălău  să minimalizeze eşecul din alegeri sub masca omului care deţine controlul, nu poate să ascundă tremuratul genunchilor,  deoarece nu este chiar atât de naiv  încât să creadă că Viorica Dăncilă are vreo şansă cât de mică să ajungă preşedintele României  când “marele” PSD mai deţine controlul în doar 10 judeţe din ţară. Doar dintr-un singur punct de vedere are dreptate Bădălău când spune că meciul va reîncepe de la 0-0. Aşa este, dar meciul dintre Iohannis şi Dăncila poate fi comparat cu o dispută între Real Madrid şi FC Bolintin Vale. Viorica Dăncilă va câştiga în mod cert alegerile prezidenţiale când FC Bolintin Vale va învinge Real Madrid!

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *