Într-o recentă postare pe facebook  deputatul PSD de Giurgiu, Răzvan Cuc își lasă la vedere și o latură mai puțin cunoscută. Despre Răzvan Cuc majoritatea celor care-l cunosc  spun  că este o întruchipare a bunului simț ,  cu aplecare spre diplomație. Și mai vorbesc cei care-l cunosc cu adevărat  despre devotamentul și dragostea lui permanentă  față de semeni,  lucru demonstrat  prin încercarea lui  de a vedea  frumusețea oamenilor dincolo de aparențe, frumusețe  pe care nu o poți descoperi  decât  cercetând  în adâncul  sufletului. Despre Răzvan Cuc se mai poate spune că știe să judece oamenii  după felul cum gândesc  și nu după aspectul  fizic.  Puțini  însă  sunt  cei care știu, eu unul mărturisesc că nu am știut până ce nu am citit postarea, că poate fi un excelent  profiler.  Cei care vor citi postarea lui Răzvan Cuc  cu siguranță vor recunoaște personajul,  cu  toate că nu-i pomenește numele. Provocare !!! Cine credeți că este personajul la care face referire deputatul Răzvan Cuc ?

”Caragiale s-ar fi simțit mai ceva ca peștele în apă în aceste zile, în peisajul politic de la noi, de un ridicol inimaginabil… Aici unde dușmanii politici își zâmbesc și par prieteni și unde oamenii fără caracter se erijează în maeștrii moralității, verticalității și revoluționarii PSD-ului. 
Culmea este că despre un “ilustru politician”, proaspăt instalat în funcția de președinte la PSD Giurgiu se pot spune atât de multe, mai puțin că are caracter. 

Liviu Dragnea l-a girat în momente cheie pentru că mai apoi, același senator, cu agendă proprie și cu planuri de mărire fără seamăn, să îi plănuiască lovitura de grație, supărat fiind că nu a pus mâna pe Curtea de Conturi la care visa atât de mult. 

Știu că în politică nu poate fi vorba despre sentimente, sau de resentimente, dar cu siguranță este despre “oameni“ și verticalitate. 
Senatorul în cauza, cu grave probleme de imagine, este cel mai vocal PSD-ist când vine vorba de vulnerabilitățile liderului Liviu Dragnea, deși chiar el a avut câteva dosare de care se pare că a scăpat,culmea, închise peste noapte.

Să nu uităm ca noul-vechiul președinte PSD Giurgiu este, cu siguranță, singurul mare PSD-ist care a putut jigni iremediabil diaspora.
Eu știu și am trăit pe pielea mea cuvintele lui Nicolae Iorga, cel care spunea că “sunt succese care te înjosesc și înfrângeri care te înalță!”, dar nu pot accepta ipocrizia ridicată la rang de artă politică!
Sunt de acord că e nevoie de o analiză la sânge și de curățenie în politică, dar dacă ea se va face atunci ar trebui să fie aplicată echidistant pentru toți și apoi să avem pretenția de-a vorbi despre pașii de urmat în PSD.”

I.C.MANDU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *