Proiectele pentru Giurgiu au prioritate in bugetul de stat pentru 2019

Proiectele pentru Giurgiu au prioritate in bugetul de stat pentru 2019

Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, a anunțat presa, după desfășurarea Biroului Politic Executiv și a Biroului Politic Central, despre subiectele politice și administrative pe care le va pune în discuție la întâlnirea cu partenerii din coaliția de guvernare pentru bugetul anului 2019.

Alături de domnia sa s-au aflat deputatul Toma Petcu, președintele filialei ALDE Giurgiu și senatorul Varujan Vosganian, purtătorul de cuvânt al partidului. Între subiectele prezentate, cele care ne-au atras atenția sunt cele referitoare la proiectele pentru comunitatea giurgiuveană.

 Astfel, modernizarea portului Giurgiu, refacerea șenalului navigabil al Dunării, încât pe Dunăre să se poată naviga 365 de zile pe an, refacerea și modernizarea căii ferate Giurgiu-București, care nu mai este în funcțiune din anul 2006, extinderea și modernizarea podului Giurgiu-Ruse, fiindcă în acest moment podul este doar pe o singură bandă pe sens, creând probleme traficului auto de o parte și de alta a Dunării reprezintă doar câteva dintre proiectele importante pentru comunitatea giurgiuveană, pe care domnul Toma Petcu le susține în continuare la nivel național.

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *